Намерете влак от Пазарджик до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 19 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 03:28
Последно отпътуване: 19:22
Разстояние 129km

С virail са най-евтините билети за влак от Пазарджик до Враца

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Пазарджик до Враца с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пазарджик - Враца.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Враца?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пазарджик до Враца от 5,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,33 лв..

Влакове от Пазарджик до Враца


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Враца и къде ще пристигнете?

Влаковете до Враца заминават от Пазарджик от ПАЗАРДЖИК и пристигат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко влакови връзки има от Пазарджик до Враца всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Враца от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 14 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 14 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Враца и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 7 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Враца за 5 hours and 1 minute. Първият влак тръгва от Пазарджик в 03:01, докато последният тръгва в 19:01.