Влак Кьолн - Бремен цени от 21,49лв.

Започва от
21,49лв.
откривам

Кьолн до Бремен с влак

Пътуването от Кьолн до Бремен от влак е 270,0 km и отнема 2 ч. 52 мин.. Има 179 връзки на ден, с първото заминаване на 02:35 и последното на 00:16. Възможно е да пътувате от Кьолн до Бремен от влак само за 21,49лв. или за 236,38лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,49лв..

Най-добра цена 21,49лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 52 мин.
Връзка на ден 179
Най-ниската цена 21,49лв.
Най-висока цена 236,38лв.
Първо заминаване 02:35
Последно заминаване 00:16
Разстояние 270,0 km
Заминаване Кьолн
Пристигане Бремен
Превозвачи NordWestBahn, DB - Regional Express,

Влак Билети от Кьолн до Бремен

  Sep 26
  Още
  21°
  Sep 27
  Още
  23°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  24°
  Sep 30
  Още
  19°
  Oct 01
  Още
  19°
  Oct 02
  Още
  22°
  Oct 03
  Още
  16°
  Oct 04
  Още
  14°
  Oct 05
  Още
  14°
  Oct 06
  Още
  14°
  Oct 07
  Още
  21°
  Oct 08
  Още
  21°
  Oct 09
  Още
  21°
  Oct 10
  Още
  19°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
21°

Стигнете от Кьолн до Бремен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кьолн до Бремен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Кьолн до Бремен?

Цените на билетите за влак от Кьолн до Бремен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Кьолн до Бремен ще струват 19,55лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 52,38лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.



Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Бремен

 
Sep 26
вторник
21°
Още
Sep 27
сряда
23°
Още
Sep 28
четвъртък
21°
27,38лв.
Sep 29
петък
24°
Още
Sep 30
събота
19°
Още
Oct 01
неделя
19°
Още
Oct 02
понеделник
22°
Още
Евтини билети за от Кьолн до Бремен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Бремен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Бремен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Бремен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Бремен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 21лв. до 70лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 69% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кьолн до Бремен

Най-евтините билети за влак Кьолн - Бремен могат да бъдат намерени само за 21лв., ако имате късмет, или средно за 43лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 82лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бремен с влак

Когато пътувате до Бремен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

NordWestBahn е немска железопътна компания, която управлява регионални пътнически влакове в Долна Саксония, Бремен и части от Северен Рейн-Вестфалия. NordWestBahn, дъщерно дружество на Transdev Group, управлява надеждна и обширна железопътна мрежа, обхващаща приблизително 1400 километра в Северозападна Германия. С 17 маршрута, включително Оснабрюк, Мюнстерланд, Ostwestfalen-Lippe, Бремен, Бремерхафен и региона на Северно море, NordWestBahn осигурява безопасен и ефективен транспорт за пътниците, свързвайки ги с желаните дестинации.

WestfalenBahn е германска железопътна компания, която управлява регионални пътнически влакове във федералната провинция Северен Рейн-Вестфалия. Компанията е основана през 2005 г. като съвместно предприятие между германската железопътна компания Deutsche Bahn и британската транспортна компания National Express. WestfalenBahn работи по няколко линии в региона, включително железопътната линия Teutoburg Forest, железопътната линия Emsland и железопътната линия Weser-Aller. Флотът на компанията се състои от модерни дизелови мотриси и електрически влакове и предлага набор от опции за билети, включително единични билети, дневни билети и сезонни билети. WestfalenBahn се ангажира да предоставя надеждни, удобни и екологични транспортни услуги на своите пътници.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

Eurobahn е частна железопътна компания, която работи в Германия. Основана е през 1998 г. и предлага регионални и градски влакови услуги в региона Северен Рейн-Вестфалия. Eurobahn работи по няколко линии, включително S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 и RB 52. Компанията е известна със своите модерни влакове и висококачествено обслужване, включително безплатен Wi-Fi и климатик. Eurobahn се ангажира с устойчивостта и е приложила няколко мерки за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на енергийно ефективни влакове и насърчаване на обществения транспорт като алтернатива на шофирането.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

MittelrheinBahn е регионална железопътна компания, която оперира в региона на долината на Рейн в Германия. Това е дъщерно дружество на Transdev, глобална транспортна компания. MittelrheinBahn работи по няколко маршрута, включително линията Кобленц-Майнц, линията Кобленц-Триер и линията Кобленц-Бинген. Влаковете на компанията са модерни и удобни, с удобства като климатик, безплатен Wi-Fi и тоалетни на борда. MittelrheinBahn също предлага различни опции за билети, включително единични билети, дневни билети и групови билети. Компанията се ангажира да предоставя надеждни и ефективни услуги на своите пътници и играе важна роля в свързването на общностите в региона на долината на Рейн.

Thalys е оператор на високоскоростни влакове, който предлага услуги между Франция, Белгия, Германия и Холандия. Влаковете Thalys се движат с високи скорости, достигайки скорости до 300 км/ч, което ги прави един от най-бързите и удобни начини за пътуване между градовете в региона. Влаковете разполагат с модерни удобства, включително удобни места за сядане, Wi-Fi и възможности за хранене на борда, което ги прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Кьолн до Бремен

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и Thalys при пътуване от Кьолн до Бремен.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Standard

Със стандартния билет можете да получите бюджетно място във втора класа с предварителна резервация. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Comfort

Можете да получите място в първа класа с тарифата The Comfort. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Premium

Можете да пътувате с персонализирана тарифа с пълни предимства на услугата на тарифата Premium. Насладете се на комфортно пътуване и максимална гъвкавост за извършване на промени или отмяна до последната минута.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда NordWestBahn, DB - Regional Express и National Express от Кьолн до Бремен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Бремен от влак.
съоръжения NordWestBahn DB - Regional Express National Express EuroCity WestfalenBahn Eurobahn Thalys DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity MittelrheinBahn FlixBus DB - Regionalbahn FlixTrain
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Кьолн до Бремен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.4kg
Автобус
9.0kg
Полет
361.7kg
Кола
34.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Бремен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кьолн и Бремен са 1.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кьолн и Бремен? Като вземете влака между Кьолн и Бремен, ще спестите 360.4kg CO2 емисии спрямо полет, 7.7kg спрямо автобус и 33.5kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кьолн до Бремен?
Билет влак от Кьолн до Бремен е 92,44лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,49лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кьолн до Бремен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кьолн до Бремен е 21,49лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кьолн и Бремен от влак?
Кьолн до Бремен е 270,0 km.
Колко време трае влак между Кьолн и Бремен?
Кьолн до Бремен е средно 4 ч. 1 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 52 мин..
Какви компании работят от Кьолн до Бремен?
Кьолн до Бремен се покрива от оператор(и) 13. Можете да намерите на Virail NordWestBahn, DB - Regional Express, National Express, EuroCity, WestfalenBahn, Eurobahn, Thalys, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, MittelrheinBahn, FlixBus, DB - Regionalbahn, FlixTrain предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кьолн до Бремен?
Кьолн до Бремен има средно 179 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кьолн до Бремен?
Най-ранният влак от Кьолн до Бремен тръгва на 02:35. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кьолн до Бремен?
Последният влак от Кьолн до Бремен тръгва на 00:16. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кьолн до Бремен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,49лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Кьолн до Бремен?
Има 8 станция(и), от която можете да се отклоните от Кьолн, за да отидете до Бремен. Можете да преминете от Köln Hbf, Köln Messe/deutz Gl., Köln Ehrenfeld (flixtrain), Leverkusen Mitte Station (flixtrain), Köln, Hbf (breslauer Platz), Köln Süd, Köln, Flughafen and Cologne Mülheim и можете да стигнете до Bremen Hbf and Bremen-burg.
Колко директни връзки преминават от Кьолн до Бремен?
Има средно 18 от Кьолн до Бремен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Бремен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кьолн и Бремен е 2 ч. 52 мин..
Има ли директен влак от Кьолн към Бремен?
Да, има директен влак между Кьолн и Бремен.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Бремен от влак?
Пътуването на влак от Кьолн до Бремен създава 1.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Бремен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути