Намерете влак от Монтана до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,64лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 6 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 06:45
Последно отпътуване: 19:15
Разстояние 35km

Най-добрите оферти за вашия влак от Монтана до Враца на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Монтана до Враца?

За да стигнете до Враца с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Враца?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Монтана до Враца също само за 1,50 лв., докато средната цена е 4,13 лв..

Цена на билет Монтана - Враца всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
1,52 лв. Още Още Още Още Още Още

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Монтана - Враца?

Влаковете заминават от Монтана от МОНТАНА и пристигат на ВРАЦА or ВРАЦА - СПИРКА.

Колко влакови връзки има от Монтана до Враца всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Враца от Монтана, моля имайте предвид, че има 11 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Монтана до Враца и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Враца тръгва в 06:11, докато последният в 17:04. Пътуването продължава средно 1 hour and 5 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Враца за 1 hour and 1 minute.