Намерете влак от Сливен до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15,82лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 27 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 01:06
Последно отпътуване: 18:18
Разстояние 233km

Най-добрите оферти за вашия влак от Сливен до Враца на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Враца. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Сливен до Враца, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Сливен до Враца с влак?

За да стигнете до Враца с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Враца?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Сливен до Враца от 9,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,50 лв..

Влакове от Сливен до Враца


Тъй като пътуването между Сливен и Враца е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Враца?

Влаковете до Враца могат да заминат от СЛИВЕН и да пристигнат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Враца от Сливен с влак?

Ако трябва да пътувате до Враца от Сливен, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Враца с влак?

Необходими са средно 9 hours and 53 minutes да стигнете до Враца с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 39 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:01, докато последният тръгва от Сливен в 15:01.