Влак Бургас - Враца цени от 11,80 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бургас до Враца с влак

Пътуването от Бургас до Враца от влак е 328,14 km и отнема 12 ч 18 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 00:50 ч. и последното на 18:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Враца от влак само за 11,80 лв. или за 16,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,80 лв..

Най-ниската цена11,80 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 18 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена11,80 лв.
Най-висока цена16,57 лв.
Първо заминаване00:50 ч.
Последно заминаване18:30 ч.
Разстояние328,14 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеВраца
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Бургас до Враца

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Стигнете от Бургас до Враца с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Враца? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Бургас до Враца?

Цените на билетите за влак от Бургас до Враца варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Бургас до Враца ще струват 11,80 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 13,01 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Враца. Средно обаче ще платите около 13,01 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Враца с влак?

Средното време за пътуване е 12 ч 18 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 328,14 km от Бургас до Враца. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Враца да отнеме повече от 12 ч 18 мин. Разстоянието между Бургас и Враца е около 328,14 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 12 ч 18 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Враца продължават 10 ч 22 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Враца?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Бургас и Враца. Можете да започнете пътуването си в Бургас на спирки като Burgas,Burgas Central West,Burgas South. Те се свързват със спирки, включително Vratsa, Автогара в Враца. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Бургас до Враца.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Враца?

Ще можете да пътувате от Бургас до Враца, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 14 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Враца, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Бургас до Враца всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 14 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Враца

Евтини билети за влак от Бургас до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Враца

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Враца

Най-евтините билети за влак Бургас - Враца могат да бъдат намерени само за 11,29 лв., ако имате късмет, или средно за 14,43 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,33 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с влак

Когато пътувате до Враца с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Враца от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Враца Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.97kg
Автобус
24.61kg
Полет
65.63kg
Кола
52.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Враца с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Враца са 22.97kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Враца? Като вземете влака между Бургас и Враца, ще спестите 42.66kg CO2 емисии спрямо полет, 1.64kg спрямо автобус и 29.53kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Враца?
Билет влак от Бургас до Враца е 13,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,80 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Враца е 11,80 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Враца от влак?
Бургас до Враца е 328,14 km.
Колко време трае влак между Бургас и Враца?
Бургас до Враца е средно 12 ч 18 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 22 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Враца?
Бургас до Враца има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Враца?
Най-ранният влак от Бургас до Враца тръгва на 00:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Враца?
Последният влак от Бургас до Враца тръгва на 18:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,80 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Враца от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Враца е 10 ч 22 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Враца?
Да, има директен влак между Бургас и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Враца от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Враца създава 22.97kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути