Намерете влак от Бургас до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,04лв.
Продължителност на пътуването 12 ч.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 328km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бургас до Враца на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Бургас до Враца. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Бургас до Враца с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Бургас - Враца.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Бургас до Враца?

Билетите за влак от Бургас до Враца струват средно 35,70 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 11,40 лв..

Влакове от Бургас до Враца


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Бургас и Враца е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Бургас до Враца?

Влаковете заминават от Бургас от БУРГАС и пристигат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Враца от Бургас с влак?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 13 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Враца и колко време е пътуването?

Необходими са средно 11 hours and 2 minutes да стигнете до Враца с влак, но ще ви отнеме 8 hours and 52 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:01, докато последният тръгва от Бургас в 22:01.