Намерете влак от Благоевград до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 48 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 05:45
Последно отпътуване: 19:35
Разстояние 138km

Най-добрите оферти за вашия влак от Благоевград до Враца на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Враца. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Благоевград до Враца, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Благоевград до Враца с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Благоевград - Враца.

Колко струват билетите за влак от Благоевград до Враца?

Средната цена на билети за влак от Благоевград до Враца е 10,18 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Благоевград до Враца могат да бъдат около 5,25 лв..

Влакове от Благоевград до Враца


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Благоевград до Враца?

Влаковете до Враца могат да заминат от БЛАГОЕВГРАД и да пристигнат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко влакови връзки има от Благоевград до Враца всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Враца от Благоевград, моля имайте предвид, че има 14 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 14 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Благоевград до Враца и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Враца тръгва в 05:03, последният е насрочен за 19:03. Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 42 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Враца за 5 hours and 15 minutes.