Намерете влак от София до Троян

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Троян

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,95лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 13 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 16:06
Разстояние 116km

Най-добрите оферти за вашия влак от София до Троян на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от София до Троян с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Троян.

Колко струват билетите за влак от София до Троян?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Троян също само за 6,80 лв., докато средната цена е 15,55 лв..

Цена на билет София - Троян всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
15 лв.15 лв.15 лв. Още Още 17 лв.15 лв.

Влакове от София до Троян


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Троян и къде ще пристигнете?

Влаковете до Троян заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ТРОЯН.

Пътуване с влак до Троян от София: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Троян с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от София до Троян с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Троян за 5 hours and 31 minutes, но средно отнема 6 hours and 20 minutes. Първият влак, водещ до Троян е в 07:08, докато последният тръгва от София в 16:08.