Намерете влак от Сливен до Троян

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Троян

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,01лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 52 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 04:08
Последно отпътуване: 16:27
Разстояние 134km

Евтини билети за влак от Сливен до Троян на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Сливен до Троян. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Сливен до Троян: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Троян с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Сливен до Троян?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Троян е 10,98 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Троян могат да бъдат около 7,40 лв..

Влакове от Сливен до Троян


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Троян?

Влаковете до Троян могат да заминат от СЛИВЕН и да пристигнат на ТРОЯН.

Колко връзки дневно има до Троян от Сливен с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Троян с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Сливен до Троян с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 11 hours and 49 minutes да стигнете до Троян с влак, но ще ви отнеме 8 hours and 47 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:08, докато последният тръгва от Сливен в 16:08.