Намерете влак от Горна Оряховица до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 57 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 03:54
Последно отпътуване: 22:25
Разстояние 160km

Най-добрите оферти за вашия влак от Горна Оряховица до Бургас на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Бургас. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Оряховица до Бургас, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Горна Оряховица до Бургас: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Горна Оряховица до Бургас, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Горна Оряховица до Бургас?

Билетите за влак от Горна Оряховица до Бургас струват средно 8,84 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,40 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Бургас


За къси разстояния като тези между Горна Оряховица и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Горна Оряховица и Бургас?

Влаковете до Бургас заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС.

Колко връзки дневно има до Бургас от Горна Оряховица с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Горна Оряховица до Бургас с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Горна Оряховица до Бургас

Първият влак до Бургас тръгва в 03:04, докато последният в 22:04. Пътуването продължава средно 8 hours and 48 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Бургас за 7 hours and 31 minutes.