Намерете автобус от София до Троян

Започва от
6,75 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 17,96 лв.
С Автобус

Утре

От 17,96 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от София до Троян с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Троян? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от София до Троян?

Билет за автобус от София до Троян ще ви струва средно 19,92 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 6,75 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.София да се Троян с автобус

Най-добра цена 17,94 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 50 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 08:30
Последно отпътуване 08:30
разстояние 116 km
Заминаване София
Пристигане Троян
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Distribusion

Цена на билет София - Троян всеки ден

 
Днес
17,96 лв.
Утре
17,96 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
18 лв.
След 5 дни
18 лв.
След 6 дни
17,98 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
4
Минимална цена
6,75 лв.
Максимална цена
22,03 лв.

София - Троян

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от София до Троян с автобус?

Пътуването между София и Троян с автобус е приблизително 116 km. Ще ви отнеме около 2 ч. 50 мин., за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Троян?

Първият заминаващ за деня от София до Троян тръгва в 08:30, докато последния отпътуващ за деня е в 08:30. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Троян. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Троян?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Троян. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Serdika, Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100 and Sofia Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Troyan, Troyan Bus Station, Troyan Bus station, Dimityr Ikonomov-Dimitrikata St 14 and Bus Station в Троян. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Троян.

Колко пътувания от София до Троян се извършват всеки ден?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от София до Троян. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 2 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от София, които пътуват директно до Троян. Има 0 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване