Намерете автобус от София до Троян

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15,78 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 50 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 08:30
Последно отпътуване 08:30
разстояние 116 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от София до Троян

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от София до Троян е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват автобусните билети от София до Троян?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от София до Троян от 14,79 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от София до Троян струват около 15,80 лв..

Цена на билет - всеки ден

15,80 лв. Още Още 15,80 лв. 15,78 лв. 15,80 лв. 15,80 лв.

Автобуси от София до Троян

Кога заминават първите и последните автобуси от София до Троян?

Докато първият автобус тръгва в 08:30, последният тръгва от София в 08:30. Продължителността на пътуването е средно 2 ч. 50 мин., но може да ви отнеме само :2 ч. 50 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от София до Троян, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

При пътуване с автобус до Троян от София: колко връзки дневно има?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Троян с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Троян с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.