Автобус София - Троян цени от 17,98 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

18,00 лв.
18,02 лв.
18,04 лв.

София до Троян с автобус

Пътуването от София до Троян от автобус е 115,77 km и отнема 2 ч 50 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 ч. и последното на 08:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Троян от автобус само за 17,98 лв. или за 23,62 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,98 лв..

Най-ниската цена17,98 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 50 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена17,98 лв.
Най-висока цена23,62 лв.
Първо заминаване08:30 ч.
Последно заминаване08:30 ч.
Разстояние115,77 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеТроян
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Troyan

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Троян

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Троян. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Троян?

Най-евтините автобусни билети от София до Троян струват 17,98 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,78 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Троян.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Троян. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Троян варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 20,78 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Троян с автобус?

Разстоянието между София и Троян е приблизително 115,77 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 50 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Троян продължава около 115,77 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 50 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 50 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Троян възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Троян?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 08:30 ч., а последното - в 08:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Троян могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Троян, който обикновено тръгва в 08:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 08:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Троян с автобус?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Троян, може да успеете да слезете на спирки като Troyan, Avtogara (Троян, Автогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Троян?

Маршрутът от София до Троян се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Троян, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Троян. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Troyan

Евтини билети за автобус от София до Троян
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Троян.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Троян, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Троян.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Troyan

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,85 лв. до 18,65 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 4% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Троян

Най-евтините автобусни билети София - Троян могат да бъдат намерени само за 18,10 лв., ако имате късмет, или средно за 18,69 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,21 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Троян с автобус

Когато пътувате до Троян с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Троян
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Троян от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Троян Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
8.1kg
Автобус
8.68kg
Полет
23.15kg
Кола
18.52kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Троян?
Билет автобус от София до Троян е 20,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Троян?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Троян е 17,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Троян от автобус?
София до Троян е 115,77 km.
Колко време трае автобус между София и Троян?
София до Троян е средно 2 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 50 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Троян?
София до Троян има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Троян?
Най-ранният автобус от София до Троян тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Троян?
Последният автобус от София до Троян тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Троян?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Троян?
Има средно 2 от София до Троян.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Троян от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Троян е 2 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от София към Троян?
Да, има директен автобус между София и Троян.
Какви са емисиите на CO2 за София до Троян от автобус?
Пътуването на автобус от София до Троян създава 8.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Троян

Свързани маршрути

Други популярни маршрути