Автобус София - Троян цени от 17,98лв.

Започва от
17,98лв.
откривам

София до Троян с автобус

Пътуването от София до Троян от автобус е 115,6 km и отнема 2 ч. 50 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 09:30 и последното на 09:30. Възможно е да пътувате от София до Троян от автобус само за 17,98лв. или за 21,88лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,98лв..

Най-добра цена 17,98лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 50 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 17,98лв.
Най-висока цена 21,88лв.
Първо заминаване 09:30
Последно заминаване 09:30
Разстояние 115,6 km
Заминаване София
Пристигане Троян
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от София до Троян

  Sep 26
  18,02лв.
  20°
  Sep 27
  18,02лв.
  19°
  Sep 28
  18,02лв.
  20°
  Sep 29
  18,02лв.
  22°
  Sep 30
  18,02лв.
  23°
  Oct 01
  17,98лв.
  23°
  Oct 02
  18,02лв.
  23°
  Oct 03
  18,02лв.
  22°
  Oct 04
  17,98лв.
  22°
  Oct 05
  17,98лв.
  24°
  Oct 06
  18,02лв.
  25°
  Oct 07
  18,02лв.
  26°
  Oct 08
  18,02лв.
  26°
  Oct 09
  18,02лв.
  27°
  Oct 10
  18,02лв.
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Пътуване от София до Троян с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Троян? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от София до Троян?

Билет за автобус от София до Троян ще ви струва средно 19,96лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 17,69лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Троян

 
Sep 26
вторник
20°
18,02лв.
Sep 27
сряда
19°
18,02лв.
Sep 28
четвъртък
20°
18,02лв.
Sep 29
петък
22°
18,02лв.
Sep 30
събота
23°
18,02лв.
Oct 01
неделя
23°
17,98лв.
Oct 02
понеделник
23°
18,02лв.
Евтини билети за от София до Троян
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Троян.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Троян, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Троян.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Троян

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18лв. до 19лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 4% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Троян

Най-евтините автобусни билети София - Троян могат да бъдат намерени само за 15лв., ако имате късмет, или средно за 17лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Троян с автобус

Когато пътувате до Троян с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Троян
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Троян от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Троян Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.0kg
Автобус
6.4kg
Полет
255.0kg
Кола
24.6kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Троян?
Билет автобус от София до Троян е 19,96лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,98лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Троян?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Троян е 17,98лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Троян от автобус?
София до Троян е 115,6 km.
Колко време трае автобус между София и Троян?
София до Троян е средно 2 ч. 50 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 50 мин..
Какви компании работят от София до Троян?
София до Троян се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Троян?
София до Троян има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Троян?
Най-ранният автобус от София до Троян тръгва на 09:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Троян?
Последният автобус от София до Троян тръгва на 09:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Троян?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,98лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Троян?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Троян. Можете да преминете от Sofia Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100 and Sofia Central Bus Station и можете да стигнете до Troyan, Troyan Bus Station and Troyan Bus Station, Dimityr Ikonomov-dimitrikata St 14.
Колко директни връзки преминават от София до Троян?
Има средно 2 от София до Троян.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Троян от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Троян е 2 ч. 50 мин..
Има ли директен автобус от София към Троян?
Да, има директен автобус между София и Троян.
Какви са емисиите на CO2 за София до Троян от автобус?
Пътуването на автобус от София до Троян създава 6.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути