Намерете влак от Благоевград до Троян

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Троян

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,28лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 55 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 07:06
Последно отпътуване: 19:35
Разстояние 165km

Сравнете най-добрите цени за влак от Благоевград до Троян

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Благоевград до Троян. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Благоевград до Троян?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Благоевград до Троян, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Благоевград до Троян?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Благоевград до Троян за 10,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Троян струват средно 11,00 лв..

,

Влакове от Благоевград до Троян


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Благоевград и Троян, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Благоевград - Троян?

Влаковете до Троян могат да заминат от БЛАГОЕВГРАД or БЛАГОЕВГРАД - СП. и да пристигнат на ТРОЯН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Благоевград до Троян?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Благоевград до Троян с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Благоевград до Троян и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Троян тръгва в 07:02, последният е насрочен за 19:02. Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 55 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Троян за 9 hours and 19 minutes.