Намерете автобус от Троян до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15,20 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 15 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 16:00
Последно отпътуване 16:00
разстояние 116 km

С автобус от Троян до София: с virail е по-лесно

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Троян до София.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Троян до София?

Можете да намерите автобусни билети от Троян до София средно за 15,22 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 14,80 лв..

Цена на билет - всеки ден

15,20 лв. Още Още 15,20 лв. 15,22 лв. Още Още

Автобуси от Троян до София

Кога заминават първите и последните автобуси от Троян до София?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Троян е в 16:00, докато последният автобус е в 16:00. Пътуването отнема средно 3 ч. 15 мин., но може и да продължи :2 ч. 45 мин. с най-бързите връзки.

Имайки предвид краткото разстояние между Троян и София, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Троян до София?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Троян до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Троян до София с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.