Намерете влак от Троян до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 22 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 06:10
Последно отпътуване: 18:10
Разстояние 116km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Троян до София

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Троян до София?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Троян - София.

Каква е цената на билетите за влак от Троян до София?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Троян до София от 7,35 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,93 лв..

Цена на билет Троян - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още 15 лв. Още Още 15 лв. Още Още

Влакове от Троян до София


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Троян - София?

Влаковете заминават от Троян от ТРОЯН и пристигат на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Колко влакови връзки има от Троян до София всеки ден?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Троян до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Троян до София с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до София тръгва в 06:12, последният е насрочен за 18:12. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 58 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до София за 5 hours and 9 minutes.