Намерете влак от Пловдив до Асеновград

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Асеновград с влак

Пътуването от Пловдив до Асеновград от влак е 17,7 km и отнема 0 ч 32 мин. Има 17 връзки на ден, с първото заминаване на 04:20 ч. и последното на 22:02 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Асеновград от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 32 мин
Връзка на ден17
Първо заминаване04:20 ч.
Последно заминаване22:02 ч.
Разстояние17,7 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеАсеновград
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Пловдив до Асеновград с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Асеновград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пловдив до Асеновград?

Средно билетът за влак от Пловдив до Асеновград ще ви струва . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пловдив до Асеновград, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Асеновград с влак?

При разстояние от 17,7 km между Пловдив и Асеновград, обикновено отнема 0 ч 32 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 32 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Пловдив и Асеновград продължава около 17,7 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 32 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 27 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Асеновград възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Асеновград?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително в Асеновград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Асеновград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до Асеновград се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Асеновград може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 17 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Асеновград. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Асеновград варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 8 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 9 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Асеновград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Асеновград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Асеновград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Асеновград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Асеновград

Най-евтините билети за влак Пловдив - Асеновград могат да бъдат намерени само за 0,94 лв., ако имате късмет, или средно за 1,20 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1,80 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Асеновград с влак

Когато пътувате до Асеновград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Асеновград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Асеновград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Асеновград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.24kg
Автобус
1.33kg
Полет
3.54kg
Кола
2.83kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Асеновград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Асеновград са 1.24kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Асеновград? Като вземете влака между Пловдив и Асеновград, ще спестите 2.3kg CO2 емисии спрямо полет, 0.09kg спрямо автобус и 1.59kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Пловдив и Асеновград от влак?
Пловдив до Асеновград е 17,7 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Асеновград?
Пловдив до Асеновград е средно 0 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 27 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Асеновград?
Пловдив до Асеновград има средно 17 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Асеновград?
Най-ранният влак от Пловдив до Асеновград тръгва на 04:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Асеновград?
Последният влак от Пловдив до Асеновград тръгва на 22:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Асеновград?
Има средно 8 от Пловдив до Асеновград.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Асеновград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Асеновград е 0 ч 27 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Асеновград?
Да, има директен влак между Пловдив и Асеновград.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Асеновград от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Асеновград създава 1.24kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Асеновград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути