Намерете влак от Пловдив до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2 лв.
Продължителност на пътуването 24 мин.
Връзки на ден 85
Първо заминаване: 06:00
Последно отпътуване: 23:30
Разстояние 18km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Асеновград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Асеновград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Асеновград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Асеновград?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Асеновград.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Асеновград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Асеновград от 1,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 1,15 лв..

Влакове от Пловдив до Асеновград


Тъй като пътуването между Пловдив и Асеновград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Асеновград?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Пътуване с влак до Асеновград от Пловдив: колко връзки дневно има?

85 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 85 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Пловдив до Асеновград с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 24 minutes да стигнете до Асеновград с влак, но ще ви отнеме 24 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:11, докато последният тръгва от Пловдив в 18:11.