Намерете влак от Пловдив до Асеновград

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Асеновград с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Асеновград. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Пловдив да се Асеновград с влак

Продължителност на пътуването 35 мин.
връзки на ден 16
Първо заминаване 04:10
Последно отпътуване 22:50
разстояние 18 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Асеновград
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
16
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Пловдив - Асеновград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Асеновград с влак?

Разстоянието между Пловдив и Асеновград е около 18 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 35 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Асеновград продължават 30 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Асеновград?

Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Асеновград тръгва в 04:10, докато последният отпътува в 22:50. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Асеновград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Асеновград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Асеновград. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като ПЛОВДИВ and plovdiv. Те се свързват със спирки, включително АСЕНОВГРАД and asenovgrad в Асеновград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Асеновград.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Асеновград?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Асеновград, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 16 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 16 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Асеновград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 7 директни връзки от Пловдив до Асеновград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 9 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване