Намерете влак от Пловдив до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,03 лв.
Продължителност на пътуването 24 мин.
връзки на ден 17
Първо заминаване 06:55
Последно отпътуване 01:30
разстояние 18 km

Евтини билети за влак от Пловдив до Асеновград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Асеновград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Асеновград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Асеновград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Асеновград също само за 0,03 лв., докато средната цена е 1,23 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Асеновград с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Асеновград.

Влакове от Пловдив до Асеновград

Колко време ви трябва, за да стигнете до Асеновград с влак?

Влаковете, които се движат между Пловдив и Асеновград пътуват 24 мин.. Първият влак тръгва в 06:55, докато последният е в 01:30

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Асеновград?

Влаковете до Асеновград заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Асеновград?

17 влакови връзки съществуват дневно до Асеновград от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 17 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Асеновград в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Асеновград с влак, има 17 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 17 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.