Влак Шумен - Русе цени от 4,13 лв.

Започва от
4,13 лв.

Шумен до Русе с влак

Пътуването от Шумен до Русе от влак е 100,74 km и отнема 4 ч 0 мин. Има 21 връзки на ден, с първото заминаване на 04:52 ч. и последното на 19:11 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Русе от влак само за 4,13 лв. или за 17,24 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,13 лв..

Най-ниската цена4,13 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 0 мин
Връзка на ден21
Най-ниската цена4,13 лв.
Най-висока цена17,24 лв.
Първо заминаване04:52 ч.
Последно заминаване19:11 ч.
Разстояние100,74 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Shumen до Rousse

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Шумен до Русе с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Шумен до Русе. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Шумен до Русе?

Най-евтините билети за влак от Шумен до Русе струват 4,13 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 12,11 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Шумен до Русе.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Шумен до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,11 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Шумен до Русе с влак?

Пътуването между Шумен и Русе с влак е приблизително 100,74 km. Ще ви отнеме около 4 ч 0 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Шумен до Русе обхваща разстояние от 100,74 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 0 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 39 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Шумен до Русе по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Шумен до Русе с влак?

Можете да тръгнете от Шумен на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Русе на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Шумен и Русе. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Шумен до Русе?

Точният брой на пътуванията от Шумен до Русе може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 21 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Шумен до Русе. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Шумен до Русе варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 21 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Rousse

Евтини билети за влак от Шумен до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Rousse

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 5,89 лв. до 12,82 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 54% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Русе

Най-евтините билети за влак Шумен - Русе могат да бъдат намерени само за 3,72 лв., ако имате късмет, или средно за 9,47 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,72 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.05kg
Автобус
7.56kg
Полет
20.15kg
Кола
16.12kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Русе са 7.05kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Русе? Като вземете влака между Шумен и Русе, ще спестите 13.1kg CO2 емисии спрямо полет, 0.51kg спрямо автобус и 9.07kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Русе?
Билет влак от Шумен до Русе е 12,11 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,13 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Русе е 4,13 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Русе от влак?
Шумен до Русе е 100,74 km.
Колко време трае влак между Шумен и Русе?
Шумен до Русе е средно 4 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Русе?
Шумен до Русе има средно 21 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Русе?
Най-ранният влак от Шумен до Русе тръгва на 04:52 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Русе?
Последният влак от Шумен до Русе тръгва на 19:11 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,13 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Шумен до Русе?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Шумен, за да отидете до Русе. Можете да преминете от Шумен бул. Мадара 5 (Shumen, Ul Madara 5) and Shumen Bus Station и можете да стигнете до Ruse Avtogara (Русе, Автогара) and Russe.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Русе е 2 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Русе?
Да, има директен влак между Шумен и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Русе от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Русе създава 7.05kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути