Намерете влак от Шумен до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 11 мин.
Връзки на ден 29
Първо заминаване: 04:58
Последно отпътуване: 18:57
Разстояние 101km

С virail са най-евтините билети за влак от Шумен до Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Шумен до Русе: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Русе с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Русе?

Билетите за влак от Шумен до Русе струват средно 8,48 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,95 лв..

Влакове от Шумен до Русе


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Шумен и Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Шумен и Русе?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на РУСЕ ТОВАРНА-СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Шумен до Русе?

25 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 22 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Шумен до Русе и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 17 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Русе за 3 hours and 38 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 04:09, докато последният тръгва в 16:09.