Влак Сливен - Русе цени от 6,97 лв.

Започва от
6,97 лв.
откривам

Сливен до Русе с влак

Пътуването от Сливен до Русе от влак е 133,5 km и отнема 7 ч 15 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 01:18 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Русе от влак само за 6,97 лв. или за 27,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,97 лв..

Най-ниската цена6,97 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 15 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена6,97 лв.
Най-висока цена27,45 лв.
Първо заминаване01:18 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние133,5 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеРусе
Превозвачи

Влак Билети от Sliven до Rousse

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуване от Сливен до Русе с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до Русе? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Сливен до Русе с влак?

Най-евтините билети за влак от Сливен до Русе струват 6,97 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 15,57 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Русе.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Сливен до Русе ще ви струва 15,57 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сливен до Русе с влак?

Пътуването от Сливен до Русе с влак обикновено отнема 7 ч 15 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 133,5 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 7 ч 15 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Сливен и Русе продължава около 133,5 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 15 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 32 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Русе възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Сливен до Русе с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сливен и Русе. Можете да започнете пътуването си в Сливен на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Русе. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сливен до Русе.

Колко ежедневни пътувания има от Сливен до Русе?

Ще можете да пътувате от Сливен до Русе, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 13 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Сливен до Русе, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Сливен до Русе всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 13 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Rousse

Евтини билети за влак от Сливен до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Rousse

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6,52 лв. до 22,48 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 71% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Русе

Най-евтините билети за влак Сливен - Русе могат да бъдат намерени само за 3,68 лв., ако имате късмет, или средно за 10,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,38 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.35kg
Автобус
10.01kg
Полет
26.7kg
Кола
21.36kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Русе са 9.35kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Русе? Като вземете влака между Сливен и Русе, ще спестите 17.35kg CO2 емисии спрямо полет, 0.66kg спрямо автобус и 12.01kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Русе?
Билет влак от Сливен до Русе е 15,57 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,97 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Русе е 6,97 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Русе от влак?
Сливен до Русе е 133,5 km.
Колко време трае влак между Сливен и Русе?
Сливен до Русе е средно 7 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 32 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Русе?
Сливен до Русе има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Русе?
Най-ранният влак от Сливен до Русе тръгва на 01:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Русе?
Последният влак от Сливен до Русе тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,97 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Русе е 5 ч 32 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Русе?
Да, има директен влак между Сливен и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Русе от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Русе създава 9.35kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути