Намерете влак от Сливен до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,25лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 56 мин.
Връзки на ден 21
Първо заминаване: 04:08
Последно отпътуване: 18:12
Разстояние 133km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Сливен до Русе?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Сливен и Русе.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Русе?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Русе е 9,58 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Русе могат да бъдат около 6,40 лв..

Влакове от Сливен до Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Русе?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Русе от Сливен с влак?

18 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 18 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Сливен до Русе с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 5 hours and 54 minutes, но средно отнема 8 hours and 1 minute. Първият влак, водещ до Русе е в 04:08, докато последният тръгва от Сливен в 18:08.