Намерете влак от Казанлък до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,93лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 35 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 02:29
Последно отпътуване: 19:15
Разстояние 145km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Казанлък до Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Казанлък до Русе с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Казанлък - Русе.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Казанлък до Русе?

Билетите за влак от Казанлък до Русе струват средно 8,53 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Казанлък до Русе


За къси разстояния като тези между Казанлък и Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Русе?

Влаковете до Русе ще заминат от КАЗАНЛЪК и ще пристигнат на РУСЕ ТОВАРНА-СП. or РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Пътуване с влак до Русе от Казанлък: колко връзки дневно има?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от Казанлък до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Казанлък до Русе

Докато първият влак до Русе тръгва в 02:12, последният е насрочен за 19:12. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 6 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Русе за 5 hours and 23 minutes.