Влак Велико Търново - Русе цени от 3,31 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Велико Търново до Русе с влак

Пътуването от Велико Търново до Русе от влак е 90,6 km и отнема 3 ч 35 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 00:12 ч. и последното на 22:10 ч.. Възможно е да пътувате от Велико Търново до Русе от влак само за 3,31 лв. или за 6,73 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,31 лв..

Най-ниската цена3,31 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 35 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена3,31 лв.
Най-висока цена6,73 лв.
Първо заминаване00:12 ч.
Последно заминаване22:10 ч.
Разстояние90,6 km
ЗаминаванеВелико Търново
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Велико Търново до Русе

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Велико Търново до Русе

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Велико Търново до Русе. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Велико Търново до Русе?

Цените ще варират, когато пътувате от Велико Търново до Русе. Средно обаче ще платите около 3,82 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 3,31 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Велико Търново до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Велико Търново до Русе. Средно обаче ще платите около 3,82 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Велико Търново до Русе с влак?

Средното време за пътуване е 3 ч 35 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 90,6 km от Велико Търново до Русе. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Велико Търново до Русе да отнеме повече от 3 ч 35 мин. Разстоянието между Велико Търново и Русе е около 90,6 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 35 мин. Обаче най-бързите маршрути между Велико Търново и Русе продължават 2 ч 40 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Велико Търново до Русе?

Ще можете да напуснете Велико Търново, като използвате спирки като Veliko Tarnovo Vasil Levski. Те ви свързват със спирки, включително Ruse, Ruse (Centralna Avtogara),Ruse(BG)-Tovarna в Русе. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Велико Търново, или в Русе, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Велико Търново до Русе има всеки ден?

Маршрутът от Велико Търново до Русе се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Велико Търново са средно 18 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Велико Търново до Русе, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 15 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Велико Търново до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Велико Търново до Русе

Евтини билети за влак от Велико Търново до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Велико Търново до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Велико Търново до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Велико Търново до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Велико Търново до Русе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Велико Търново до Русе

Най-евтините билети за влак Велико Търново - Русе могат да бъдат намерени само за 3,01 лв., ако имате късмет, или средно за 3,98 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 7,46 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Велико Търново до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Велико Търново до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Велико Търново до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.34kg
Автобус
6.79kg
Полет
18.12kg
Кола
14.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Велико Търново и Русе са 6.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Велико Търново и Русе? Като вземете влака между Велико Търново и Русе, ще спестите 11.78kg CO2 емисии спрямо полет, 0.45kg спрямо автобус и 8.16kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Велико Търново до Русе?
Билет влак от Велико Търново до Русе е 3,82 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,31 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Велико Търново до Русе е 3,31 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Велико Търново и Русе от влак?
Велико Търново до Русе е 90,6 km.
Колко време трае влак между Велико Търново и Русе?
Велико Търново до Русе е средно 3 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 40 мин.
Колко влак на ден преминават от Велико Търново до Русе?
Велико Търново до Русе има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Велико Търново до Русе?
Най-ранният влак от Велико Търново до Русе тръгва на 00:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Велико Търново до Русе?
Последният влак от Велико Търново до Русе тръгва на 22:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Велико Търново до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,31 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Велико Търново до Русе?
Има средно 3 от Велико Търново до Русе.
Кое е най-бързото време за пътуване между Велико Търново до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Велико Търново и Русе е 2 ч 40 мин.
Има ли директен влак от Велико Търново към Русе?
Да, има директен влак между Велико Търново и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до Русе от влак?
Пътуването на влак от Велико Търново до Русе създава 6.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Велико Търново

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Велико Търново

Международни маршрути от Велико Търново и близките райони

Други дестинации от Велико Търново

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути