Намерете влак от Велико Търново до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 37 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 06:35
Последно отпътуване: 22:06
Разстояние 90km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Велико Търново до Русе

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Велико Търново до Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Велико Търново до Русе с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Велико Търново до Русе, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Русе?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Велико Търново до Русе от 3,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,53 лв..

Влакове от Велико Търново до Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Велико Търново и Русе е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Велико Търново и Русе?

Влаковете до Русе могат да заминат от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и да пристигнат на РУСЕ or РУСЕ ТОВАРНА-СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Велико Търново до Русе?

Ако трябва да пътувате до Русе от Велико Търново, моля имайте предвид, че има 18 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 15 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Русе и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 43 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Русе за 2 hours and 47 minutes. Първият влак тръгва от Велико Търново в 06:12, докато последният тръгва в 22:12.