Влак Бургас - Русе цени от 17,42 лв.

Започва от
17,42 лв.

Бургас до Русе с влак

Пътуването от Бургас до Русе от влак е 193,28 km и отнема 9 ч 36 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 05:35 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Русе от влак само за 17,42 лв. или за 36,12 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,42 лв..

Най-ниската цена17,42 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 36 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена17,42 лв.
Най-висока цена36,12 лв.
Първо заминаване05:35 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние193,28 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Rousse

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Русе с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Русе. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Бургас до Русе с влак?

Най-евтините билети за влак от Бургас до Русе струват 17,42 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,96 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Русе.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Бургас до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 20,96 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Русе с влак?

При разстояние от 193,28 km между Бургас и Русе, обикновено отнема 9 ч 36 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 9 ч 36 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Бургас и Русе продължава около 193,28 km и обикновено отнема приблизително 9 ч 36 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 9 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Русе възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Бургас до Русе?

Първият заминаващ за деня от Бургас до Русе тръгва в 05:35 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Русе. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бургас до Русе, който тръгва в 05:35 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:40 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Русе?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Русе на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Русе. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Русе?

Ще можете да пътувате от Бургас до Русе, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 14 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Русе, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Бургас до Русе всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 14 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Rousse

Евтини билети за влак от Бургас до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Rousse

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,42 лв. до 19,53 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 11% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.53kg
Автобус
14.5kg
Полет
38.66kg
Кола
30.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Русе са 13.53kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Русе? Като вземете влака между Бургас и Русе, ще спестите 25.13kg CO2 емисии спрямо полет, 0.97kg спрямо автобус и 17.4kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Русе?
Билет влак от Бургас до Русе е 20,96 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,42 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Русе е 17,42 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Русе от влак?
Бургас до Русе е 193,28 km.
Колко време трае влак между Бургас и Русе?
Бургас до Русе е средно 9 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 9 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Русе?
Бургас до Русе има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Русе?
Най-ранният влак от Бургас до Русе тръгва на 05:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Русе?
Последният влак от Бургас до Русе тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 17,42 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Русе?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Русе. Можете да преминете от Burgas Bus Station South, Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад) and Burgas и можете да стигнете до Ruse Avtogara (Русе, Автогара) and Russe.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Русе е 6 ч 9 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Русе?
Да, има директен влак между Бургас и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Русе от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Русе създава 13.53kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути