Намерете влак от Бургас до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,05 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 21 мин.
връзки на ден 30
Първо заминаване 07:40
Последно отпътуване 01:50
разстояние 193 km

С virail са най-евтините билети за влак от Бургас до Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Русе?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Русе е 11,09 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Русе могат да бъдат около 0,05 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Бургас до Русе?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Русе, предлагани от Bdz.

Влакове от Бургас до Русе

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Русе

Първият влак до Русе тръгва в 07:40, докато последният в 01:50. Пътуването продължава средно 10 ч. 21 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 6 ч. 21 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Русе?

Влаковете до Русе ще заминат от БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и ще пристигнат на РУСЕ, РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and РУСЕ ТОВАРНА-СП..

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Пътуване с влак до Русе от Бургас: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Русе от Бургас с влак, 30 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 30 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Русе в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Бургас до Русе с влак, има 30 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 30 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.