Влак Бургас - Русе цени от 17,51лв.

Започва от
17,51лв.
откривам

Бургас до Русе с влак

Пътуването от Бургас до Русе от влак е 193 km и отнема 6 ч. 34 мин.. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 06:35 и последното на 23:35. Възможно е да пътувате от Бургас до Русе от влак само за 17,51лв. или за 36,01лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,51лв..

Най-добра цена 17,51лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 34 мин.
Връзка на ден 18
Най-ниската цена 17,51лв.
Най-висока цена 36,01лв.
Първо заминаване 06:35
Последно заминаване 23:35
Разстояние 193 km
Заминаване Бургас
Пристигане Русе
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Бургас до Русе

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  17,51лв.
  22°
  Sep 28
  17,61лв.
  22°
  Sep 29
  19,20лв.
  22°
  Sep 30
  19,18лв.
  22°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  17,61лв.
  24°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  22°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуване от Бургас до Русе с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Русе? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Русе, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Бургас до Русе с влак?

Цените на билетите за влак от Бургас до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Бургас до Русе ще струват 17,45лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 20,61лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Русе

 
Sep 26
вторник
22°
Още
Sep 27
сряда
22°
17,51лв.
Sep 28
четвъртък
22°
17,61лв.
Sep 29
петък
22°
19,20лв.
Sep 30
събота
22°
19,18лв.
Oct 01
неделя
22°
Още
Oct 02
понеделник
23°
Още
Евтини билети за от Бургас до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Русе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17лв. до 19лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 11% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Русе

Най-евтините билети за влак Бургас - Русе могат да бъдат намерени само за 9лв., ако имате късмет, или средно за 15лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 19лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Бургас до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Русе от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Бургас до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.4kg
Автобус
22.8kg
Полет
911.1kg
Кола
87.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Русе са 3.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Русе? Като вземете влака между Бургас и Русе, ще спестите 907.6kg CO2 емисии спрямо полет, 19.3kg спрямо автобус и 84.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Русе?
Билет влак от Бургас до Русе е 21,74лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,51лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Русе е 17,51лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Русе от влак?
Бургас до Русе е 193 km.
Колко време трае влак между Бургас и Русе?
Бургас до Русе е средно 10 ч. 7 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч. 34 мин..
Какви компании работят от Бургас до Русе?
Бургас до Русе се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Русе?
Бургас до Русе има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Русе?
Най-ранният влак от Бургас до Русе тръгва на 06:35. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Русе?
Последният влак от Бургас до Русе тръгва на 23:35. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 17,51лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Русе?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Русе. Можете да преминете от Burgas and Burgas-razpredelitelna и можете да стигнете до Ruse (bg) Razpredelitelna, Ruse-tovarnasp. and Ruse.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Русе е 6 ч. 34 мин..
Има ли директен влак от Бургас към Русе?
Да, има директен влак между Бургас и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Русе от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Русе създава 3.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути