Намерете влак от Бургас до Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 23 мин.
Връзки на ден 33
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 193km

Евтини билети за влак от Бургас до Русе на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Бургас до Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Русе, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бургас до Русе?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бургас до Русе за 8,65 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Русе струват средно 13,35 лв..

,

Влакове от Бургас до Русе


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Русе и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и пристигат на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Русе?

Ако трябва да пътувате до Русе от Бургас, моля имайте предвид, че има 29 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 29 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Русе и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 13 hours and 2 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Русе за 8 hours and 40 minutes. Първият влак тръгва от Бургас в 05:01, докато последният тръгва в 20:01.