Влак Сливен - Кюстендил цени от 9,45 лв.

Започва от
9,45 лв.
откривам

Сливен до Кюстендил с влак

Пътуването от Сливен до Кюстендил от влак е 301,97 km и отнема 10 ч 23 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 03:05 ч. и последното на 12:51 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Кюстендил от влак само за 9,45 лв. или за 19,78 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,45 лв..

Най-ниската цена9,45 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 23 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена9,45 лв.
Най-висока цена19,78 лв.
Първо заминаване03:05 ч.
Последно заминаване12:51 ч.
Разстояние301,97 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеКюстендил
Превозвачи

Пътуване от Сливен до Кюстендил с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Сливен до Кюстендил? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Сливен до Кюстендил?

Цените на билетите за влак от Сливен до Кюстендил варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Сливен до Кюстендил ще струват 9,45 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,52 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Сливен до Кюстендил, можете да очаквате да платите средно около 14,52 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Сливен до Кюстендил с влак?

Средното време за пътуване е 10 ч 23 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 301,97 km от Сливен до Кюстендил. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Кюстендил да отнеме повече от 10 ч 23 мин. Пътуването между Сливен и Кюстендил продължава около 301,97 km и обикновено отнема приблизително 10 ч 23 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 8 ч 16 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Кюстендил възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Кюстендил?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Кюстендил. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в Кюстендил, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Кюстендил?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Сливен до Кюстендил. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Сливен, които пътуват директно до Кюстендил. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Сливен до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Кюстендил

Най-евтините билети за влак Сливен - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с влак

Когато пътувате до Кюстендил с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Кюстендил от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Кюстендил Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
21.14kg
Автобус
22.65kg
Полет
60.39kg
Кола
48.31kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Кюстендил с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Кюстендил са 21.14kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Кюстендил? Като вземете влака между Сливен и Кюстендил, ще спестите 39.25kg CO2 емисии спрямо полет, 1.51kg спрямо автобус и 27.17kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Кюстендил?
Билет влак от Сливен до Кюстендил е 14,52 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,45 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Кюстендил е 9,45 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Кюстендил от влак?
Сливен до Кюстендил е 301,97 km.
Колко време трае влак между Сливен и Кюстендил?
Сливен до Кюстендил е средно 10 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 16 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Кюстендил?
Сливен до Кюстендил има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Кюстендил?
Най-ранният влак от Сливен до Кюстендил тръгва на 03:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Кюстендил?
Последният влак от Сливен до Кюстендил тръгва на 12:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,45 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Кюстендил от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Кюстендил е 8 ч 16 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Кюстендил?
Да, има директен влак между Сливен и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Кюстендил от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Кюстендил създава 21.14kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Кюстендил

Други популярни маршрути