Намерете влак от Сливен до Кюстендил

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кюстендил

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,61лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 8 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 00:47
Последно отпътуване: 21:30
Разстояние 302km

Най-добрите оферти за вашия влак от Сливен до Кюстендил на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Кюстендил?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Сливен и Кюстендил.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Кюстендил?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Кюстендил също само за 9,45 лв., докато средната цена е 11,03 лв..

Влакове от Сливен до Кюстендил


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливен до Кюстендил?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на КЮСТЕНДИЛ.

Колко влакови връзки има от Сливен до Кюстендил всеки ден?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Кюстендил с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Кюстендил и колко време е пътуването?

Необходими са средно 11 hours and 44 minutes да стигнете до Кюстендил с влак, но ще ви отнеме 9 hours and 48 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 00:10, докато последният тръгва от Сливен в 21:10.