Влак Русе - Кюстендил цени от 11,00 лв.

Започва от
11,00 лв.

Русе до Кюстендил с влак

Пътуването от Русе до Кюстендил от влак е 318,99 km и отнема 10 ч 57 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 ч. и последното на 14:25 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Кюстендил от влак само за 11,00 лв. или за 21,76 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,00 лв..

Най-ниската цена11,00 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 57 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена11,00 лв.
Най-висока цена21,76 лв.
Първо заминаване01:04 ч.
Последно заминаване14:25 ч.
Разстояние318,99 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеКюстендил
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Русе до Кюстендил с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Русе до Кюстендил? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Русе до Кюстендил, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Русе до Кюстендил?

Когато пътувате от Русе до Кюстендил, можете да очаквате да платите средно около 14,17 лв.. Може да успеете да намерите цени до 11,00 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Русе до Кюстендил ще ви струва 14,17 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Русе до Кюстендил с влак?

При разстояние от 318,99 km между Русе и Кюстендил, обикновено отнема 10 ч 57 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 10 ч 57 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Русе и Кюстендил е около 318,99 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 10 ч 57 мин. Обаче най-бързите маршрути между Русе и Кюстендил продължават 9 ч 20 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до Кюстендил?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Русе и Кюстендил. Можете да започнете пътуването си в Русе на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Кюстендил. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Русе до Кюстендил.

Колко пътувания от Русе до Кюстендил има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Русе до Кюстендил може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 12 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Русе до Кюстендил. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Русе до Кюстендил варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 12 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Русе до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Кюстендил

Най-евтините билети за влак Русе - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с влак

Когато пътувате до Кюстендил с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Кюстендил от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Кюстендил Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.33kg
Автобус
23.92kg
Полет
63.8kg
Кола
51.04kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Кюстендил с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Кюстендил са 22.33kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Кюстендил? Като вземете влака между Русе и Кюстендил, ще спестите 41.47kg CO2 емисии спрямо полет, 1.59kg спрямо автобус и 28.71kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Кюстендил?
Билет влак от Русе до Кюстендил е 14,17 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Кюстендил е 11,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Кюстендил от влак?
Русе до Кюстендил е 318,99 km.
Колко време трае влак между Русе и Кюстендил?
Русе до Кюстендил е средно 10 ч 57 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 20 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Кюстендил?
Русе до Кюстендил има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Кюстендил?
Най-ранният влак от Русе до Кюстендил тръгва на 01:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Кюстендил?
Последният влак от Русе до Кюстендил тръгва на 14:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Кюстендил?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Кюстендил. Можете да преминете от Ruse Avtogara (Русе, Автогара) and Russe и можете да стигнете до Kyustendil Автогара.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Кюстендил от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Кюстендил е 9 ч 20 мин.
Има ли директен влак от Русе към Кюстендил?
Да, има директен влак между Русе и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Кюстендил от влак?
Пътуването на влак от Русе до Кюстендил създава 22.33kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути