Влак Бургас - Кюстендил цени от 11,51лв.

Започва от
11,51лв.
откривам

Бургас до Кюстендил с влак

Пътуването от Бургас до Кюстендил от влак е 393,0 km и отнема 9 ч. 45 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:50 и последното на 13:30. Възможно е да пътувате от Бургас до Кюстендил от влак само за 11,51лв. или за 12,56лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,51лв..

Най-добра цена 11,51лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 45 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 11,51лв.
Най-висока цена 12,56лв.
Първо заминаване 01:50
Последно заминаване 13:30
Разстояние 393,0 km
Заминаване Бургас
Пристигане Кюстендил
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Бургас до Кюстендил

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  22°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуване от Бургас до Кюстендил с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Кюстендил? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Бургас до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Кюстендил

Най-евтините билети за влак Бургас - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с влак

Когато пътувате до Кюстендил с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Бургас до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Кюстендил от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Бургас до Кюстендил Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.8kg
Автобус
25.3kg
Полет
1,013.2kg
Кола
97.7kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Кюстендил с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Кюстендил са 3.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Кюстендил? Като вземете влака между Бургас и Кюстендил, ще спестите 1,009.4kg CO2 емисии спрямо полет, 21.5kg спрямо автобус и 93.9kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Кюстендил?
Билет влак от Бургас до Кюстендил е 12,13лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,51лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Кюстендил е 11,51лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Кюстендил от влак?
Бургас до Кюстендил е 393,0 km.
Колко време трае влак между Бургас и Кюстендил?
Бургас до Кюстендил е средно 11 ч. 15 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч. 45 мин..
Какви компании работят от Бургас до Кюстендил?
Бургас до Кюстендил се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Кюстендил?
Бургас до Кюстендил има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Кюстендил?
Най-ранният влак от Бургас до Кюстендил тръгва на 01:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Кюстендил?
Последният влак от Бургас до Кюстендил тръгва на 13:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,51лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Кюстендил?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Кюстендил. Можете да преминете от БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и можете да стигнете до КЮСТЕНДИЛ.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Кюстендил от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Кюстендил е 9 ч. 45 мин..
Има ли директен влак от Бургас към Кюстендил?
Да, има директен влак между Бургас и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Кюстендил от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Кюстендил създава 3.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Бургас

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути