Влак Бургас - Кюстендил цени от 11,51 лв.

Започва от
11,51 лв.

Бургас до Кюстендил с влак

Пътуването от Бургас до Кюстендил от влак е 393,42 km и отнема 11 ч 15 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:50 ч. и последното на 12:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Кюстендил от влак само за 11,51 лв. или за 12,56 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,51 лв..

Най-ниската цена11,51 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 15 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена11,51 лв.
Най-висока цена12,56 лв.
Първо заминаване00:50 ч.
Последно заминаване12:30 ч.
Разстояние393,42 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеКюстендил
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Кюстендил с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Кюстендил? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Кюстендил, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Бургас до Кюстендил с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 12,13 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 11,51 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Бургас до Кюстендил варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Кюстендил с влак?

Пътуването между Бургас и Кюстендил с влак е приблизително 393,42 km. Ще ви отнеме около 11 ч 15 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Бургас и Кюстендил продължава около 393,42 km и обикновено отнема приблизително 11 ч 15 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 9 ч 45 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Кюстендил възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Кюстендил?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Кюстендил. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Кюстендил, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Кюстендил?

Ще можете да пътувате от Бургас до Кюстендил, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Кюстендил, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Бургас до Кюстендил всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Бургас до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Кюстендил

Най-евтините билети за влак Бургас - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с влак

Когато пътувате до Кюстендил с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Кюстендил от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Кюстендил Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
27.54kg
Автобус
29.51kg
Полет
78.68kg
Кола
62.95kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Кюстендил с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Кюстендил са 27.54kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Кюстендил? Като вземете влака между Бургас и Кюстендил, ще спестите 51.14kg CO2 емисии спрямо полет, 1.97kg спрямо автобус и 35.41kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Кюстендил?
Билет влак от Бургас до Кюстендил е 12,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,51 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Кюстендил е 11,51 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Кюстендил от влак?
Бургас до Кюстендил е 393,42 km.
Колко време трае влак между Бургас и Кюстендил?
Бургас до Кюстендил е средно 11 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 45 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Кюстендил?
Бургас до Кюстендил има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Кюстендил?
Най-ранният влак от Бургас до Кюстендил тръгва на 00:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Кюстендил?
Последният влак от Бургас до Кюстендил тръгва на 12:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,51 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Кюстендил?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Кюстендил. Можете да преминете от Burgas, Burgas Bus Station South and Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад) и можете да стигнете до Kyustendil Автогара.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Кюстендил от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Кюстендил е 9 ч 45 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Кюстендил?
Да, има директен влак между Бургас и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Кюстендил от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Кюстендил създава 27.54kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути