Намерете влак от Бургас до Кюстендил

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кюстендил

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 37 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:45
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 393km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бургас до Кюстендил на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Бургас до Кюстендил?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Кюстендил, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Кюстендил?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бургас до Кюстендил за 11,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Кюстендил струват средно 12,23 лв..

,

Влакове от Бургас до Кюстендил


За къси разстояния като тези между Бургас и Кюстендил, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Бургас и Кюстендил?

Влаковете до Кюстендил могат да заминат от БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и да пристигнат на КЮСТЕНДИЛ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Кюстендил от Бургас с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Кюстендил с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Кюстендил и колко време е пътуването?

Първият влак до Кюстендил тръгва в 05:09, докато последният в 23:09. Пътуването продължава средно 12 hours and 21 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Кюстендил за 10 hours and 7 minutes.