Намерете влак от Шумен до Карлово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карлово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,75лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 46 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 23:39
Разстояние 187km

Най-добрите оферти за вашия влак от Шумен до Карлово на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Шумен до Карлово: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Карлово.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Карлово?

Средната цена на билети за влак от Шумен до Карлово е 17,68 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Шумен до Карлово могат да бъдат около 7,75 лв..

Влакове от Шумен до Карлово


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Шумен до Карлово?

Влаковете до Карлово могат да заминат от ШУМЕН и да пристигнат на КАРЛОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карлово от Шумен с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Карлово с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Шумен до Карлово и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Карлово тръгва в 05:07, докато последният в 21:07. Пътуването продължава средно 10 hours and 5 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Карлово за 7 hours and 26 minutes.