Намерете влак от Сливен до Кърджали

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кърджали

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,35лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 45 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 10:07
Последно отпътуване: 16:28
Разстояние 140km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сливен до Кърджали

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Сливен до Кърджали: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сливен до Кърджали, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Сливен до Кърджали?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Сливен до Кърджали за 6,35 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Кърджали струват средно 9,68 лв..

,

Влакове от Сливен до Кърджали


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливен до Кърджали?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на КЪРДЖАЛИ.

Колко влакови връзки има от Сливен до Кърджали всеки ден?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Кърджали с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Кърджали и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Кърджали тръгва в 10:07, последният е насрочен за 16:07. Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 15 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Кърджали за 7 hours and 42 minutes.