Автобус Варна - Ямбол цени от 15,52 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Варна до Ямбол с автобус

Пътуването от Варна до Ямбол от автобус е 141,53 km и отнема 4 ч 20 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 16:00 ч. и последното на 16:00 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Ямбол от автобус само за 15,52 лв. или за 17,83 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,52 лв..

Най-ниската цена15,52 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 20 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена15,52 лв.
Най-висока цена17,83 лв.
Първо заминаване16:00 ч.
Последно заминаване16:00 ч.
Разстояние141,53 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеЯмбол
ПревозвачиUnion Ivkoni

Бързо и лесно пътуване от Варна до Ямбол с Virail

Планирате да пътувате от Варна до Ямбол? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Варна до Ямбол с автобус?

Билет за автобус от Варна до Ямбол ще ви струва средно 15,87 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 15,52 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 15,87 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Ямбол.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Ямбол с автобус?

При разстояние от 141,53 km между Варна и Ямбол, обикновено отнема 4 ч 20 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 20 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Варна и Ямбол е около 141,53 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 20 мин. Обаче най-бързите маршрути между Варна и Ямбол продължават 4 ч 20 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Варна до Ямбол?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Варна до Ямбол, който тръгва в 16:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Ямбол, който обикновено тръгва в 16:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до Ямбол?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Ямбол. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Те се свързват със спирки, включително Yambol Bus Station в Ямбол. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Ямбол.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Ямбол?

Ако искате да стигнете от Варна до Ямбол, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Варна и Ямбол. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Варна до Ямбол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Ямбол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Ямбол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Ямбол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Ямбол

Най-евтините автобусни билети Варна - Ямбол могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,08 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,99 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ямбол с автобус

Когато пътувате до Ямбол с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Варна до Ямбол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Ямбол от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Варна до Ямбол Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.91kg
Автобус
10.61kg
Полет
28.31kg
Кола
22.64kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Ямбол?
Билет автобус от Варна до Ямбол е 15,87 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,52 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Ямбол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Ямбол е 15,52 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Ямбол от автобус?
Варна до Ямбол е 141,53 km.
Колко време трае автобус между Варна и Ямбол?
Варна до Ямбол е средно 4 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 20 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Ямбол?
Варна до Ямбол има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Ямбол?
Най-ранният автобус от Варна до Ямбол тръгва на 16:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Ямбол?
Последният автобус от Варна до Ямбол тръгва на 16:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Ямбол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 15,52 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Ямбол?
Има средно 1 от Варна до Ямбол.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Ямбол от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Ямбол е 4 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Ямбол?
Да, има директен автобус между Варна и Ямбол.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Ямбол от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Ямбол създава 10.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Ямбол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути