Намерете автобус от Ямбол до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,51 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 45 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:50
Последно отпътуване 16:00
разстояние 261 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Ямбол до София

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Ямбол до София е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват автобусните билети от Ямбол до София?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Ямбол до София от 21,49 лв., докато средната цена е 21,51 лв..

Цена на билет - всеки ден

21,51 лв. Още 21,51 лв. 21,51 лв. 21,51 лв. Още 21,51 лв.

Автобуси от Ямбол до София

Кога заминават първите и последните автобуси от Ямбол до София?

За да стигнете до София от Ямбол с автобус, ще ви отнеме около 3 ч. 45 мин. или дори : 3 ч. 40 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Ямбол в 16:00, докато последният е в 16:00.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Ямбол до София, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Ямбол до София?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до София с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.