Автобус Ямбол - София цени от 32,42 лв.

Започва от
32,42 лв.

Ямбол до София с автобус

Пътуването от Ямбол до София от автобус е 261,35 km и отнема 3 ч 45 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 06:50 ч. и последното на 06:50 ч.. Възможно е да пътувате от Ямбол до София от автобус само за 32,42 лв. или за 35,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 32,42 лв..

Най-ниската цена32,42 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 45 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена32,42 лв.
Най-висока цена35,75 лв.
Първо заминаване06:50 ч.
Последно заминаване06:50 ч.
Разстояние261,35 km
ЗаминаванеЯмбол
ПристиганеСофия
ПревозвачиDichoni, City Lines

Автобус Билети от Yambol до Sofia

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Пътуването ви от Ямбол до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Ямбол до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Ямбол до София?

Билет за автобус от Ямбол до София ще ви струва средно 34,28 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 32,42 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ямбол до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Ямбол до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 34,28 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Ямбол до София с автобус?

Пътуването от Ямбол до София с автобус обикновено отнема 3 ч 45 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 261,35 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 45 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Ямбол и София продължава около 261,35 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 45 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 45 мин. Ако се опитвате да стигнете от Ямбол до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Ямбол до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Ямбол до София, който тръгва в 06:50 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 06:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от Ямбол до София тръгва в 06:50 ч., докато последният отпътува в 06:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Ямбол и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Ямбол до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Ямбол от следните спирки: . Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Ямбол до София се извършват всеки ден?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Ямбол до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Ямбол, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ямбол до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Yambol до Sofia

Евтини билети за автобус от Ямбол до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ямбол до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ямбол до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ямбол до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Yambol до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 31,27 лв. до 34,50 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 9% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Ямбол до София

Най-евтините автобусни билети Ямбол - София могат да бъдат намерени само за 23,48 лв., ако имате късмет, или средно за 29,48 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32,21 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда City Lines от Ямбол до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ямбол до София от bus.
съоръжения City Lines
power_sockets Електрически контакти check
air_con Климатик check

Ямбол до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
18.29kg
Автобус
19.6kg
Полет
52.27kg
Кола
41.82kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Ямбол до София?
Билет автобус от Ямбол до София е 34,28 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 32,42 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ямбол до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ямбол до София е 32,42 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ямбол и София от автобус?
Ямбол до София е 261,35 km.
Колко време трае автобус между Ямбол и София?
Ямбол до София е средно 3 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 45 мин.
Какви компании работят от Ямбол до София?
Ямбол до София се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Dichoni and City Lines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Ямбол до София?
Ямбол до София има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Ямбол до София?
Най-ранният автобус от Ямбол до София тръгва на 06:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Ямбол до София?
Последният автобус от Ямбол до София тръгва на 06:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ямбол до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 32,42 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Ямбол до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Ямбол, за да отидете до София. Можете да преминете от Yambol Bus Station и можете да стигнете до Sofia Central Bus Station and Sofia Airport.
Колко директни връзки преминават от Ямбол до София?
Има средно 2 от Ямбол до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ямбол до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Ямбол и София е 3 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Ямбол към София?
Да, има директен автобус между Ямбол и София.
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до София от автобус?
Пътуването на автобус от Ямбол до София създава 19.6kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ямбол

Популярни маршрути

Международни маршрути от Ямбол и близките райони

Други дестинации от Ямбол

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути