Автобус Варна - Велико Търново цени от 21,96 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 22,27 лв.
утре 22,50 лв.
2 дни 21,99 лв.
3 дни 21,99 лв.

Варна до Велико Търново с автобус

Пътуването от Варна до Велико Търново от автобус е 186,4 km и отнема 3 ч 28 мин. Има 33 връзки на ден, с първото заминаване на 00:00 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Велико Търново от автобус само за 21,96 лв. или за 29,68 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,96 лв..

Най-ниската цена21,96 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 28 мин
Връзка на ден33
Най-ниската цена21,96 лв.
Най-висока цена29,68 лв.
Първо заминаване00:00 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние186,4 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеВелико Търново
ПревозвачиGroup Plus, Global BiometОще

Автобус Билети от Варна до Велико Търново

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Варна до Велико Търново с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Велико Търново? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Велико Търново, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Варна до Велико Търново?

Когато пътувате от Варна до Велико Търново, можете да очаквате да платите средно около 25,24 лв.. Може да успеете да намерите цени до 21,96 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Варна до Велико Търново ще ви струва средно 25,24 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Варна до Велико Търново с автобус?

Пътуването между Варна и Велико Търново с автобус е приблизително 186,4 km. Ще ви отнеме около 3 ч 28 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Варна и Велико Търново е около 186,4 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 28 мин. Обаче най-бързите маршрути между Варна и Велико Търново продължават 3 ч 0 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Велико Търново?

В Варна спирките за заминаване включват Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Когато пристигнете в Велико Търново, може да успеете да слезете на спирки като Veliko Tarnovo Vasil Levski. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Велико Търново?

Ако искате да стигнете от Варна до Велико Търново, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 33 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 33 директни пътувания между Варна и Велико Търново. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Велико Търново

Евтини билети за автобус от Варна до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Велико Търново

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 20,23 лв. до 24,71 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 18% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Велико Търново

Най-евтините автобусни билети Варна - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 17,61 лв., ако имате късмет, или средно за 20,07 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,04 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с автобус

Когато пътувате до Велико Търново с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Group Plus, Global Biomet and Union Ivkoni от Варна до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Велико Търново от bus.
съоръжения Group Plus Global Biomet Union Ivkoni Grup Plus Biomet
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check
luggage Багаж check cross check check cross
air_con Климатик check check check check check

Варна до Велико Търново Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
13.05kg
Автобус
13.98kg
Полет
37.28kg
Кола
29.82kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Велико Търново?
Билет автобус от Варна до Велико Търново е 25,24 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Велико Търново е 21,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Велико Търново от автобус?
Варна до Велико Търново е 186,4 km.
Колко време трае автобус между Варна и Велико Търново?
Варна до Велико Търново е средно 3 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 0 мин.
Какви компании работят от Варна до Велико Търново?
Варна до Велико Търново се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail Group Plus, Global Biomet, Union Ivkoni, Grup Plus and Biomet предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Велико Търново?
Варна до Велико Търново има средно 33 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Велико Търново?
Най-ранният автобус от Варна до Велико Търново тръгва на 00:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Велико Търново?
Последният автобус от Варна до Велико Търново тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 21,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Велико Търново?
Има средно 33 от Варна до Велико Търново.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Велико Търново от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Велико Търново е 3 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Велико Търново?
Да, има директен автобус между Варна и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Велико Търново от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Велико Търново създава 13.98kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути