• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Търговище, Област Търговище Тръгване от 13,78 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Търговище, Област Търговище

Стигнете от София до Търговище, Област Търговище с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Търговище, Област Търговище. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Търговище, Област Търговище?

Най-евтините автобусни билети от София до Търговище, Област Търговище струват 13,78 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 27,49 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Търговище, Област Търговище.София да се Търговище, Област Търговище с автобус

Най-добра цена 26,97 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 54 мин.
връзки на ден 20
Първо заминаване 00:30
Последно отпътуване 22:30
разстояние 271 km

Цена на билет София - Търговище, Област Търговище всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
26,97 лв.
26,97 лв.
26,97 лв.
26,97 лв.
Още
Още
Още

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
19
Превозвачи
6
Минимална цена
13,78 лв.
Максимална цена
29,49 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 4 ч. 35 мин.
Sofia Central Bus Station - Targovishte Bus And Coach Station
00:30 - 05:05
26,97 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 5 ч.
Sofia Central Bus Station - Targovishte Bus And Coach Station
06:30 - 11:30
26,97 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 5 ч. 10 мин.
Sofia Central Bus Station - Targovishte Bus And Coach Station
09:00 - 14:10
26,97 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 4 ч. 55 мин.
Sofia Central Bus Station - Targovishte Bus And Coach Station
10:30 - 15:25
26,97 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 5 ч.
Sofia Central Bus Station - Targovishte Bus And Coach Station
12:30 - 17:30
26,97 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 4 ч. 55 мин.
Sofia Central Bus Station - Targovishte Bus And Coach Station
15:30 - 20:25
26,97 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 4 ч. 51 мин.
Sofia Central Bus Station - Targovishte Bus And Coach Station
19:30 - 00:21
26,97 лв.

Колко време отнема да се стигне от София до Търговище, Област Търговище с автобус?

Разстоянието между София и Търговище, Област Търговище е около 272 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч. 54 мин.. Обаче най-бързите маршрути между София и Търговище, Област Търговище продължават 3 ч. 35 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Търговище, Област Търговище?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Търговище, Област Търговище, който тръгва в 00:30. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:30. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Търговище, Област Търговище

Кои спирки се използват при пътуване от София до Търговище, Област Търговище?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Serdika, Sofia and Sofia Avtobusna Spirka. Пристигайки в Търговище, Област Търговище, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Targovishte Bus and Coach Station, Targovishte Bus station, boulevard Nikola Marino 5, TARGOVISHTE and Targovishte (Bulgaristan). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Търговище, Област Търговище.

Колко пътувания от София до Търговище, Област Търговище се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Търговище, Област Търговище, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Union Ivkoni and Grup Plus. Ще откриете максимален брой от 31 заминаващи на ден. Средно има 20 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 20 директни пътувания между София и Търговище, Област Търговище. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.