Автобус София - Търговище, Област Търговище цени от 27,92лв.

Започва от
27,92лв.
откривам

София до Търговище, Област Търговище с автобус

Пътуването от София до Търговище, Област Търговище от автобус е 271,3 km и отнема 4 ч. 35 мин.. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 и последното на 19:00. Възможно е да пътувате от София до Търговище, Област Търговище от автобус само за 27,92лв. или за 31,90лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,92лв..

Най-добра цена 27,92лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 35 мин.
Връзка на ден 12
Най-ниската цена 27,92лв.
Най-висока цена 31,90лв.
Първо заминаване 01:30
Последно заминаване 19:00
Разстояние 271,3 km
Заминаване София
Пристигане Търговище, Област Търговище
Превозвачи Group Plus, Grup Plus

Автобус Билети от София до Търговище, Област Търговище

  Sep 26
  28,04лв.
  20°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  27,96лв.
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  28,04лв.
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  28лв.
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  27°
  Oct 10
  Още
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Стигнете от София до Търговище, Област Търговище с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Търговище, Област Търговище. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Търговище, Област Търговище?

Най-евтините автобусни билети от София до Търговище, Област Търговище струват 27,49лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 29,93лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Търговище, Област Търговище.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Търговище, Област Търговище

 
Sep 26
вторник
20°
28,04лв.
Sep 27
сряда
19°
Още
Sep 28
четвъртък
20°
Още
Sep 29
петък
22°
27,96лв.
Sep 30
събота
23°
Още
Oct 01
неделя
23°
28,04лв.
Oct 02
понеделник
23°
Още
Евтини билети за от София до Търговище, Област Търговище
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Търговище, Област Търговище.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Търговище, Област Търговище, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Търговище, Област Търговище.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Търговище, Област Търговище

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 28лв. до 28лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Търговище, Област Търговище

Най-евтините автобусни билети София - Търговище, Област Търговище могат да бъдат намерени само за 26лв., ако имате късмет, или средно за 27лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 28лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Търговище, Област Търговище с автобус

Когато пътувате до Търговище, Област Търговище с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus and Grup Plus от София до Търговище, Област Търговище
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Търговище, Област Търговище от автобус.
съоръжения Group Plus Grup Plus
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Търговище, Област Търговище Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.7kg
Автобус
11.5kg
Полет
461.3kg
Кола
44.5kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Търговище, Област Търговище?
Билет автобус от София до Търговище, Област Търговище е 29,94лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,92лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Търговище, Област Търговище?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Търговище, Област Търговище е 27,92лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Търговище, Област Търговище от автобус?
София до Търговище, Област Търговище е 271,3 km.
Колко време трае автобус между София и Търговище, Област Търговище?
София до Търговище, Област Търговище е средно 5 ч. 7 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 35 мин..
Какви компании работят от София до Търговище, Област Търговище?
София до Търговище, Област Търговище се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Group Plus, Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Търговище, Област Търговище?
София до Търговище, Област Търговище има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Търговище, Област Търговище?
Най-ранният автобус от София до Търговище, Област Търговище тръгва на 01:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Търговище, Област Търговище?
Последният автобус от София до Търговище, Област Търговище тръгва на 19:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Търговище, Област Търговище?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 27,92лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Търговище, Област Търговище?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Търговище, Област Търговище. Можете да преминете от Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia, Serdika and Sofia Avtobusna Spirka и можете да стигнете до Targovishte Bus And Coach Station, Targovishte Bus Station, Boulevard Nikola Marino 5, Targovishte and Targovishte (bulgaristan).
Колко директни връзки преминават от София до Търговище, Област Търговище?
Има средно 12 от София до Търговище, Област Търговище.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Търговище, Област Търговище от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Търговище, Област Търговище е 4 ч. 35 мин..
Има ли директен автобус от София към Търговище, Област Търговище?
Да, има директен автобус между София и Търговище, Област Търговище.
Какви са емисиите на CO2 за София до Търговище, Област Търговище от автобус?
Пътуването на автобус от София до Търговище, Област Търговище създава 11.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Търговище, Област Търговище

Свързани маршрути

Други популярни маршрути