Намерете автобус от София до Търговище, Област Търговище

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 26,87 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 48 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 06:30
Последно отпътуване 23:30
разстояние 271 km

С автобус от София до Търговище, Област Търговище: с virail е по-лесно

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от София до Търговище, Област Търговище.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от София до Търговище, Област Търговище?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от София до Търговище, Област Търговище само за 26,69 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 27,22 лв..

Цена на билет - всеки ден

26,95 лв. 26,99 лв. 26,99 лв. Още 27,01 лв. Още Още

Автобуси от София до Търговище, Област Търговище

За кога са планирани автобусите по линията София - Търговище, Област Търговище?

Средната продължителност на пътуването е 4 ч. 45 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Търговище, Област Търговище за :3 ч. 35 мин.. Първият автобус е насрочен за 07:30, а последният за 23:30.

Тъй като пътуването от София до Търговище, Област Търговище не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

При пътуване с автобус до Търговище, Област Търговище от София: колко връзки дневно има?

5.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Търговище, Област Търговище с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 5.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Търговище, Област Търговище в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Търговище, Област Търговище с автобус, има 5.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 5.5 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.