Автобус София - Търговище, Област Търговище цени от 7,14 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 21,13 лв.
утре 14,28 лв.
2 дни 28,57 лв.
3 дни 7,14 лв.

София до Търговище, Област Търговище с автобус

Пътуването от София до Търговище, Област Търговище от автобус е 271,61 km и отнема 5 ч 3 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 19:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Търговище, Област Търговище от автобус само за 7,14 лв. или за 34,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,14 лв..

Най-ниската цена7,14 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 3 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена7,14 лв.
Най-висока цена34,19 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване19:30 ч.
Разстояние271,61 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеТърговище, Област Търговище
ПревозвачиGroup Plus, Grup Plus

Автобус Билети от София до Търговище, Област Търговище

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от София до Търговище, Област Търговище с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Търговище, Област Търговище. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от София до Търговище, Област Търговище?

Билет за автобус от София до Търговище, Област Търговище ще ви струва средно 28,77 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 7,14 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Търговище, Област Търговище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Търговище, Област Търговище. Средно обаче ще платите около 28,77 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема да се стигне от София до Търговище, Област Търговище с автобус?

Средното време за пътуване е 5 ч 3 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 271,61 km от София до Търговище, Област Търговище. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Търговище, Област Търговище да отнеме повече от 5 ч 3 мин. Пътуването между София и Търговище, Област Търговище с автобус обикновено отнема 5 ч 3 мин, за да се измине разстояние от 271,61 km. Най-краткото пътуване от София до Търговище, Област Търговище ще ви отнеме 4 ч 35 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Търговище, Област Търговище е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Търговище, Област Търговище?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Пристигайки в Търговище, Област Търговище, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Targovishte. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Търговище, Област Търговище.

Колко ежедневни пътувания има от София до Търговище, Област Търговище?

Ще можете да пътувате от София до Търговище, Област Търговище, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 16 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Търговище, Област Търговище, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 16 директни връзки от София до Търговище, Област Търговище всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Търговище, Област Търговище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Търговище, Област Търговище

Евтини билети за автобус от София до Търговище, Област Търговище
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Търговище, Област Търговище.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Търговище, Област Търговище, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Търговище, Област Търговище.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Търговище, Област Търговище

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 27,90 лв. до 29,88 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 7% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Търговище, Област Търговище

Най-евтините автобусни билети София - Търговище, Област Търговище могат да бъдат намерени само за 26,20 лв., ако имате късмет, или средно за 27,46 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 28,39 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Търговище, Област Търговище с автобус

Когато пътувате до Търговище, Област Търговище с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Услуги на борда Group Plus and Grup Plus от София до Търговище, Област Търговище
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Търговище, Област Търговище от bus.
съоръжения Group Plus Grup Plus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check

София до Търговище, Област Търговище Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
19.01kg
Автобус
20.37kg
Полет
54.32kg
Кола
43.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Търговище, Област Търговище?
Билет автобус от София до Търговище, Област Търговище е 28,77 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,14 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Търговище, Област Търговище?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Търговище, Област Търговище е 7,14 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Търговище, Област Търговище от автобус?
София до Търговище, Област Търговище е 271,61 km.
Колко време трае автобус между София и Търговище, Област Търговище?
София до Търговище, Област Търговище е средно 5 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 35 мин.
Какви компании работят от София до Търговище, Област Търговище?
София до Търговище, Област Търговище се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Group Plus and Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Търговище, Област Търговище?
София до Търговище, Област Търговище има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Търговище, Област Търговище?
Най-ранният автобус от София до Търговище, Област Търговище тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Търговище, Област Търговище?
Последният автобус от София до Търговище, Област Търговище тръгва на 19:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Търговище, Област Търговище?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 7,14 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Търговище, Област Търговище?
Има средно 16 от София до Търговище, Област Търговище.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Търговище, Област Търговище от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Търговище, Област Търговище е 4 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от София към Търговище, Област Търговище?
Да, има директен автобус между София и Търговище, Област Търговище.
Какви са емисиите на CO2 за София до Търговище, Област Търговище от автобус?
Пътуването на автобус от София до Търговище, Област Търговище създава 20.37kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Търговище, Област Търговище

Свързани маршрути

Други популярни маршрути