Намерете автобус от Варна до Търговище, Област Търговище

Започва от
4,87 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 12,97 лв.
С Автобус

Утре

От 12,97 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от Варна до Търговище, Област Търговище с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Търговище, Област Търговище. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Варна до Търговище, Област Търговище?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Търговище, Област Търговище. Средно обаче ще платите около 15,86 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 4,87 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Варна да се Търговище, Област Търговище с автобус

Най-добра цена 12,97 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 35 мин.
връзки на ден 15
Първо заминаване 13:30
Последно отпътуване 16:00
разстояние 109 km
Заминаване Варна
Пристигане Търговище, Област Търговище
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Grup Plus, Distribusion

Цена на билет Варна - Търговище, Област Търговище всеки ден

 
Днес
12,97 лв.
Утре
12,97 лв.
След 2 дни
12,97 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
12,97 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
7
Превозвачи
8
Минимална цена
4,87 лв.
Максимална цена
112,91 лв.

Варна - Търговище, Област Търговище

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Варна до Търговище, Област Търговище с автобус?

Разстоянието между Варна и Търговище, Област Търговище е около 109 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч. 25 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Варна и Търговище, Област Търговище продължават 1 ч. 40 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Варна до Търговище, Област Търговище?

Първото пътуване за деня тръгва от Варна в 18:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 16:00. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Варна и Търговище, Област Търговище. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Търговище, Област Търговище?

Можете да тръгнете от Варна на спирки като Varna Central Bus Station, Varna Varna bus station, Vladislava Varnenchika St 158, Varna, Varna Bus Station and Varna, Sveti Ivan Rilski. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Търговище, Област Търговище на следните спирки: Targovishte Bus And Coach Station, Targovishte Bus station, boulevard Nikola Marino 5, Targovishte (Bulgaristan), Targovishte and Targovishte, Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Варна и Търговище, Област Търговище. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Варна до Търговище, Област Търговище се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Варна до Търговище, Област Търговище, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Grup Plus and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 36 заминаващи на ден. Средно има 11 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 10 директни пътувания между Варна и Търговище, Област Търговище. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване