Автобус Варна - Търговище, Област Търговище цени от 12,99 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Варна до Търговище, Област Търговище с автобус

Пътуването от Варна до Търговище, Област Търговище от автобус е 109,11 km и отнема 1 ч 52 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Търговище, Област Търговище от автобус само за 12,99 лв. или за 15,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,99 лв..

Най-ниската цена12,99 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 52 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена12,99 лв.
Най-висока цена15,85 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние109,11 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеТърговище, Област Търговище
ПревозвачиGroup Plus, Grup Plus

Автобус Билети от Варна до Търговище, Област Търговище

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Стигнете от Варна до Търговище, Област Търговище с Virail

Планирате да пътувате от Варна до Търговище, Област Търговище? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Варна до Търговище, Област Търговище?

Цените на автобусните билети от Варна до Търговище, Област Търговище варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Варна до Търговище, Област Търговище ще струват 12,99 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 14,19 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Търговище, Област Търговище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Варна до Търговище, Област Търговище ще ви струва средно 14,19 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Варна до Търговище, Област Търговище с автобус?

Пътуването от Варна до Търговище, Област Търговище с автобус обикновено отнема 1 ч 52 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 109,11 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 52 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Варна и Търговище, Област Търговище с автобус обикновено отнема 1 ч 52 мин, за да се измине разстояние от 109,11 km. Най-краткото пътуване от Варна до Търговище, Област Търговище ще ви отнеме 1 ч 40 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Търговище, Област Търговище е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Варна до Търговище, Област Търговище с автобус?

Ще можете да напуснете Варна, като използвате спирки като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Те ви свързват със спирки, включително Targovishte в Търговище, Област Търговище. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Варна, или в Търговище, Област Търговище, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Варна до Търговище, Област Търговище се извършват всеки ден?

Маршрутът от Варна до Търговище, Област Търговище се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Варна са средно 18 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Варна до Търговище, Област Търговище, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 18 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Търговище, Област Търговище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Търговище, Област Търговище

Евтини билети за автобус от Варна до Търговище, Област Търговище
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Търговище, Област Търговище.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Търговище, Област Търговище, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Търговище, Област Търговище.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Търговище, Област Търговище

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,99 лв. до 18,14 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 28% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Търговище, Област Търговище

Най-евтините автобусни билети Варна - Търговище, Област Търговище могат да бъдат намерени само за 11,62 лв., ако имате късмет, или средно за 12,63 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,05 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Търговище, Област Търговище с автобус

Когато пътувате до Търговище, Област Търговище с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus, Grup Plus and Union Ivkoni от Варна до Търговище, Област Търговище
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Търговище, Област Търговище от bus.
съоръжения Group Plus Grup Plus Union Ivkoni
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check

Варна до Търговище, Област Търговище Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
7.64kg
Автобус
8.18kg
Полет
21.82kg
Кола
17.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Търговище, Област Търговище?
Билет автобус от Варна до Търговище, Област Търговище е 14,19 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Търговище, Област Търговище?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Търговище, Област Търговище е 12,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Търговище, Област Търговище от автобус?
Варна до Търговище, Област Търговище е 109,11 km.
Колко време трае автобус между Варна и Търговище, Област Търговище?
Варна до Търговище, Област Търговище е средно 1 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 40 мин.
Какви компании работят от Варна до Търговище, Област Търговище?
Варна до Търговище, Област Търговище се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Group Plus, Grup Plus and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Търговище, Област Търговище?
Варна до Търговище, Област Търговище има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Търговище, Област Търговище?
Най-ранният автобус от Варна до Търговище, Област Търговище тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Търговище, Област Търговище?
Последният автобус от Варна до Търговище, Област Търговище тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Търговище, Област Търговище?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Търговище, Област Търговище?
Има средно 18 от Варна до Търговище, Област Търговище.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Търговище, Област Търговище от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Търговище, Област Търговище е 1 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Търговище, Област Търговище?
Да, има директен автобус между Варна и Търговище, Област Търговище.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Търговище, Област Търговище от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Търговище, Област Търговище създава 8.18kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Търговище, Област Търговище

Свързани маршрути

Други популярни маршрути