Намерете влак от София до Търговище, Област Търговище

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Търговище, Област Търговище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15,91лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 3 мин.
Връзки на ден 17
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 22:55
Разстояние 271km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Търговище, Област Търговище

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Търговище, Област Търговище?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Търговище, Област Търговище.

Колко струват билетите за влак от София до Търговище, Област Търговище?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Търговище, Област Търговище за 9,05 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Търговище, Област Търговище струват средно 11,34 лв..

,

Цена на билет София - Търговище, Област Търговище всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
27 лв. Още 27 лв. Още 27 лв.29 лв.29 лв.

Влакове от София до Търговище, Област Търговище


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Търговище, Област Търговище?

Влаковете до Търговище, Област Търговище заминават от София от СОФИЯ и пристигат на ТЪРГОВИЩЕ.

Колко влакови връзки има от София до Търговище, Област Търговище всеки ден?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Търговище, Област Търговище с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 7 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от София до Търговище, Област Търговище и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 6 hours and 31 minutes да стигнете до Търговище, Област Търговище с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 20 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:12, докато последният тръгва от София в 22:12.