• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Сливен до Търговище, Област Търговище Тръгване от 9,99 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Търговище, Област Търговище

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Сливен до Търговище, Област Търговище

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Сливен до Търговище, Област Търговище? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Сливен до Търговище, Област Търговище с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Търговище, Област Търговище. Средно обаче ще платите около 10,80 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 9,99 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Сливен да се Търговище, Област Търговище с автобус

Най-добра цена 9,99 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 35 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 07:45
Последно отпътуване 07:45
разстояние 66 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
9,99 лв.
Максимална цена
12,34 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 2 ч. 35 мин.
Сливен Централна автогара - Targovishte Bus And Coach Station
07:45 - 10:20
10,01 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 2 ч. 35 мин.
Bus and Coach Station Sliven - Targovishte (Bulgaristan)
07:45 - 10:20
12,34 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сливен до Търговище, Област Търговище с автобус?

При разстояние от 66 km между Сливен и Търговище, Област Търговище, обикновено отнема 2 ч. 35 мин., за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч. 35 мин.. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват заминаващите от Сливен до Търговище, Област Търговище?

Първото пътуване за деня тръгва от Сливен в 07:45. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 07:45. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Сливен и Търговище, Област Търговище. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Сливен до Търговище, Област Търговище с автобус?

В Сливен спирките за заминаване включват Сливен Централна автогара, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Bus and Coach Station Sliven. Когато пристигнете в Търговище, Област Търговище, може да успеете да слезете на спирки като Targovishte Bus And Coach Station, Targovishte Bus station, boulevard Nikola Marino 5 and Targovishte (Bulgaristan). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Търговище, Област Търговище?

Ще можете да пътувате от Сливен до Търговище, Област Търговище, като използвате компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 3 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Сливен до Търговище, Област Търговище, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Сливен до Търговище, Област Търговище всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.