Намерете автобус от Враца до Монтана

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,91 лв.
Продължителност на пътуването 40 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 12:49
Последно отпътуване 12:49
разстояние 35 km

Намерете вашите автобусни връзки от Враца до Монтана на virail

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Враца до Монтана в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Враца до Монтана?

Можете да намерите автобусни билети от Враца до Монтана средно за 4,65 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 3,60 лв..

Цена на билет - всеки ден

3,91 лв. 3,91 лв. Още Още Още Още Още

Автобуси от Враца до Монтана

За кога са планирани автобусите от Враца до Монтана?

Първият автобус до Монтана тръгва в 10:24, докато последният е насрочен за 12:49. Пътуването отнема средно 40 мин., но най-бързите връзки отнемат само :40 мин..

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Враца до Монтана, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Монтана от Враца с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Враца до Монтана с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Монтана в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Враца до Монтана с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.