• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Пловдив до Монтана

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Монтана

Пътуване от Пловдив до Монтана с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Монтана? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Пловдив да се Монтана с автобус

разстояние 188 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
2
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Монтана

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 5 ч. 29 мин.
Train Station - Bus Station
13:00 - 18:29
23,84 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 5 ч. 29 мин.
Plovdiv Central railway station, boulevard Hristo Botev 46 - Montana Bus Station, Boulevard Hristo Botev 71
13:00 - 18:29
21,52 лв.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Монтана с автобус?

При разстояние от 188 km между Пловдив и Монтана, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Монтана?

Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Монтана тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Монтана. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Монтана с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Монтана. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Plovdiv central railway station, Hristo Botev Blvd 46, Train Station and Plovdiv Central railway station, boulevard Hristo Botev 46. Те се свързват със спирки, включително Montana Bus Station, Boulevard Hristo Botev 71 and Bus Station в Монтана. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Монтана.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Монтана?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.