Намерете автобус от Пловдив до Монтана

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,51 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 29 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 13:00
Последно отпътуване 13:00
разстояние 188 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Пловдив до Монтана

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Пловдив до Монтана е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Пловдив до Монтана?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Пловдив до Монтана само за 21,51 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 22,24 лв..

Автобуси от Пловдив до Монтана

За кога са планирани автобусите от Пловдив до Монтана?

За да стигнете от Пловдив до Монтана с автобус, ще ви отнеме 5 ч. 29 мин.. Първото заминаване е планирано за 13:00, докато последният автобус е в 13:00.

Имайки предвид краткото разстояние между Пловдив и Монтана, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко автобусни връзки има от Пловдив до Монтана всеки ден?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Монтана с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Монтана с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.