Намерете влак от Бургас до Видин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 26,37лв.
Продължителност на пътуването 14 ч. 55 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 407km

С virail са най-евтините билети за влак от Бургас до Видин

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Видин. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Бургас до Видин?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Видин.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Видин?

Билетите за влак от Бургас до Видин струват средно 25,70 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 15,00 лв..

Влакове от Бургас до Видин


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Видин?

Влаковете до Видин заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на ВИДИН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Видин от Бургас с влак?

Ако трябва да пътувате до Видин от Бургас, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Бургас до Видин и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Видин тръгва в 05:06, докато последният в 22:06. Пътуването продължава средно 14 hours and 44 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Видин за 12 hours and 26 minutes.