Влак Пазарджик - Видин цени от 18,12 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Видин с влак

Пътуването от Пазарджик до Видин от влак е 231,95 km и отнема 9 ч 40 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:05 ч. и последното на 19:21 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Видин от влак само за 18,12 лв. или за 19,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,12 лв..

Най-ниската цена18,12 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 40 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена18,12 лв.
Най-висока цена19,06 лв.
Първо заминаване03:05 ч.
Последно заминаване19:21 ч.
Разстояние231,95 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеВидин
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пазарджик до Видин

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Пазарджик до Видин с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пазарджик до Видин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Видин?

Когато пътувате от Пазарджик до Видин, можете да очаквате да платите средно около 18,55 лв.. Може да успеете да намерите цени до 18,12 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пазарджик до Видин варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 18,55 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Пазарджик до Видин с влак?

Пътуването от Пазарджик до Видин с влак обикновено отнема 9 ч 40 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 231,95 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 40 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Пазарджик до Видин обхваща разстояние от 231,95 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч 40 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 8 ч 24 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пазарджик до Видин по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Пазарджик до Видин?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пазарджик от следните спирки: Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). Пристигайки в Видин, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Vidin(gr). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Видин.

Колко ежедневни пътувания има от Пазарджик до Видин?

Точният брой на пътуванията от Пазарджик до Видин може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пазарджик до Видин. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пазарджик до Видин варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Видин

Евтини билети за влак от Пазарджик до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Видин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Видин

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Видин могат да бъдат намерени само за 9,02 лв., ако имате късмет, или средно за 17,62 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,45 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с влак

Когато пътувате до Видин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Видин от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Видин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16.24kg
Автобус
17.4kg
Полет
46.39kg
Кола
37.11kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Видин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Видин са 16.24kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Видин? Като вземете влака между Пазарджик и Видин, ще спестите 30.15kg CO2 емисии спрямо полет, 1.16kg спрямо автобус и 20.87kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Видин?
Билет влак от Пазарджик до Видин е 18,55 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,12 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Видин е 18,12 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Видин от влак?
Пазарджик до Видин е 231,95 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Видин?
Пазарджик до Видин е средно 9 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 24 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Видин?
Пазарджик до Видин има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Видин?
Най-ранният влак от Пазарджик до Видин тръгва на 03:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Видин?
Последният влак от Пазарджик до Видин тръгва на 19:21 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,12 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Видин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Видин е 8 ч 24 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Видин?
Да, има директен влак между Пазарджик и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Видин от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Видин създава 16.24kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути