Train Illustration

Намерете влак от Кръстец до Стара Загора

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Стигнете от Кръстец до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Кръстец до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Кръстец до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Кръстец да се Стара Загора с влак

разстояние 38 km
Заминаване Кръстец
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Кръстец - Стара Загора

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Кръстец до Стара Загора с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 38 km от Кръстец до Стара Загора. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Кръстец до Стара Загора да отнеме повече от .

В колко часа са заминаващите от Кръстец до Стара Загора?

Първият отпътуващ през нощта от Кръстец до Стара Загора тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Кръстец и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Кръстец до Стара Загора?

Ще можете да напуснете Кръстец, като използвате спирки като КРЪСТЕЦ. Те ви свързват със спирки, включително СТАРА ЗАГОРА в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кръстец, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Кръстец до Стара Загора се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кръстец до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване