Влак Сливен - Видин цени от 24,79 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Сливен до Видин с влак

Пътуването от Сливен до Видин от влак е 315,25 km и отнема 12 ч 20 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:24 ч. и последното на 15:55 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Видин от влак само за 24,79 лв. или за 26,12 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 24,79 лв..

Най-ниската цена24,79 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 20 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена24,79 лв.
Най-висока цена26,12 лв.
Първо заминаване01:24 ч.
Последно заминаване15:55 ч.
Разстояние315,25 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеВидин
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Vidin

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Стигнете от Сливен до Видин с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сливен до Видин. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Сливен до Видин?

Средно билетът за влак от Сливен до Видин ще ви струва 25,34 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 24,79 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Сливен до Видин ще ви струва 25,34 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Сливен до Видин с влак?

Средното време за пътуване е 12 ч 20 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 315,25 km от Сливен до Видин. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Видин да отнеме повече от 12 ч 20 мин. Пътуването между Сливен и Видин продължава около 315,25 km и обикновено отнема приблизително 12 ч 20 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 10 ч 18 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Видин възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Сливен до Видин с влак?

Можете да тръгнете от Сливен на спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Видин на следните спирки: Vidin(gr). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Сливен и Видин. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Сливен за Видин?

Точният брой на пътуванията от Сливен до Видин може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Сливен до Видин. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Сливен до Видин варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Vidin

Евтини билети за влак от Сливен до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Vidin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Видин

Най-евтините билети за влак Сливен - Видин могат да бъдат намерени само за 13,01 лв., ако имате късмет, или средно за 23,80 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с влак

Когато пътувате до Видин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Видин от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Видин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.07kg
Автобус
23.64kg
Полет
63.05kg
Кола
50.44kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Видин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Видин са 22.07kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Видин? Като вземете влака между Сливен и Видин, ще спестите 40.98kg CO2 емисии спрямо полет, 1.57kg спрямо автобус и 28.37kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Видин?
Билет влак от Сливен до Видин е 25,34 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 24,79 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Видин е 24,79 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Видин от влак?
Сливен до Видин е 315,25 km.
Колко време трае влак между Сливен и Видин?
Сливен до Видин е средно 12 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 18 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Видин?
Сливен до Видин има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Видин?
Най-ранният влак от Сливен до Видин тръгва на 01:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Видин?
Последният влак от Сливен до Видин тръгва на 15:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 24,79 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Видин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Видин е 10 ч 18 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Видин?
Да, има директен влак между Сливен и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Видин от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Видин създава 22.07kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути