Намерете влак от Сливен до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,44лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 13 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 01:07
Последно отпътуване: 15:53
Разстояние 315km

С virail са най-евтините билети за влак от Сливен до Видин

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Сливен до Видин с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сливен до Видин, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Сливен до Видин?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Видин е 15,58 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Видин могат да бъдат около 12,20 лв..

Влакове от Сливен до Видин


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Сливен - Видин?

Можете да хванете влака до Видин на СЛИВЕН, който пристига на ВИДИН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Видин от Сливен с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Сливен до Видин

Докато първият влак до Видин тръгва в 01:01, последният е насрочен за 15:01. Средната продължителност на пътуването е 13 hours and 16 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Видин за 9 hours and 51 minutes.