Влак Добрич - Видин цени от 29,70 лв.

Започва от
29,70 лв.
откривам

Добрич до Видин с влак

Пътуването от Добрич до Видин от влак е 401,44 km и отнема 12 ч 10 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 05:05 ч. и последното на 20:40 ч.. Възможно е да пътувате от Добрич до Видин от влак само за 29,70 лв. или за 35,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,70 лв..

Най-ниската цена29,70 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 10 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена29,70 лв.
Най-висока цена35,45 лв.
Първо заминаване05:05 ч.
Последно заминаване20:40 ч.
Разстояние401,44 km
ЗаминаванеДобрич
ПристиганеВидин
Превозвачи

Влак Билети от Dobrich до Vidin

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от Добрич до Видин с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Добрич до Видин. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Добрич до Видин?

Средно билетът за влак от Добрич до Видин ще ви струва 30,62 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 29,70 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Добрич до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Добрич до Видин варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 30,62 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Добрич до Видин с влак?

При разстояние от 401,44 km между Добрич и Видин, обикновено отнема 12 ч 10 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 12 ч 10 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Добрич и Видин продължава около 401,44 km и обикновено отнема приблизително 12 ч 10 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 11 ч 33 мин. Ако се опитвате да стигнете от Добрич до Видин възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Добрич до Видин?

Първото пътуване за деня тръгва от Добрич в 05:05 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 20:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Добрич и Видин. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Добрич до Видин тръгва в 05:05 ч., докато последният отпътува в 20:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Добрич и Видин. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Добрич до Видин?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Добрич от следните спирки: . Пристигайки в Видин, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Видин.

Колко ежедневни пътувания има от Добрич до Видин?

Точният брой на пътуванията от Добрич до Видин може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Добрич до Видин. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Добрич до Видин варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Добрич до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Dobrich до Vidin

Евтини билети за влак от Добрич до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Добрич до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Добрич до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Добрич до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Dobrich до Vidin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с влак

Когато пътувате до Видин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Добрич до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Добрич до Видин от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Добрич до Видин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
28.1kg
Автобус
30.11kg
Полет
80.29kg
Кола
64.23kg
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Видин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Добрич и Видин са 28.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Добрич и Видин? Като вземете влака между Добрич и Видин, ще спестите 52.19kg CO2 емисии спрямо полет, 2.01kg спрямо автобус и 36.13kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Добрич до Видин?
Билет влак от Добрич до Видин е 30,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Добрич до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Добрич до Видин е 29,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Добрич и Видин от влак?
Добрич до Видин е 401,44 km.
Колко време трае влак между Добрич и Видин?
Добрич до Видин е средно 12 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 33 мин.
Колко влак на ден преминават от Добрич до Видин?
Добрич до Видин има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Добрич до Видин?
Най-ранният влак от Добрич до Видин тръгва на 05:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Добрич до Видин?
Последният влак от Добрич до Видин тръгва на 20:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Добрич до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 29,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Добрич до Видин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Добрич и Видин е 11 ч 33 мин.
Има ли директен влак от Добрич към Видин?
Да, има директен влак между Добрич и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Видин от влак?
Пътуването на влак от Добрич до Видин създава 28.1kg CO2 емисии.

Отидете локално от Добрич

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Добрич

Други дестинации от Добрич

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути