Намерете влак от Горна Оряховица до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Шумен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 1 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 03:00
Последно отпътуване: 20:03
Разстояние 100km

Евтини билети за влак от Горна Оряховица до Шумен на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Горна Оряховица до Шумен. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Горна Оряховица до Шумен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Горна Оряховица и Шумен.

Каква е цената на билетите за влак от Горна Оряховица до Шумен?

Средната цена на билети за влак от Горна Оряховица до Шумен е 4,68 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Шумен могат да бъдат около 3,70 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Шумен


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Горна Оряховица и Шумен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Горна Оряховица и Шумен?

Влаковете заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на ШУМЕН.

Пътуване с влак до Шумен от Горна Оряховица: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Шумен от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 8 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Горна Оряховица до Шумен и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Шумен тръгва в 07:11, докато последният в 20:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 5 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Шумен за 1 hour and 52 minutes.