Влак Бургас - Сандански цени от 8,55 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
8,55 лв.

Бургас до Сандански с влак

Пътуването от Бургас до Сандански от влак е 361,38 km и отнема 12 ч 43 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 22:05 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Сандански от влак само за 8,55 лв. или за 28,96 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,55 лв..

Най-ниската цена8,55 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 43 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена8,55 лв.
Най-висока цена28,96 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване22:05 ч.
Разстояние361,38 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеСандански
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Sandanski

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Сандански с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Сандански? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Бургас до Сандански с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Сандански. Средно обаче ще платите около 26,12 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 8,55 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Бургас до Сандански ще ви струва 26,12 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Сандански с влак?

Разстоянието между Бургас и Сандански е приблизително 361,38 km. Като цяло ще ви отнеме около 12 ч 43 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Бургас до Сандански обхваща разстояние от 361,38 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 12 ч 43 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 10 ч 9 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Сандански по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Сандански?

Първото пътуване за деня тръгва от Бургас в 05:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:05 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Сандански. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Бургас до Сандански тръгва в 05:30 ч., докато последният отпътува в 22:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Сандански. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до Сандански?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Бургас и Сандански. Можете да започнете пътуването си в Бургас на спирки като Burgas South,Burgas,Burgas Central West. Те се свързват със спирки, включително Sandanski, Bus Station (Сандански, Автогара) в Сандански. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Бургас до Сандански.

Колко пътувания от Бургас до Сандански има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Бургас до Сандански, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Сандански, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Бургас до Сандански всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Sandanski

Евтини билети за влак от Бургас до Сандански
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Сандански.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Сандански, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Сандански.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Sandanski

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6,91 лв. до 31,03 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 78% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Сандански

Най-евтините билети за влак Бургас - Сандански могат да бъдат намерени само за 13,03 лв., ако имате късмет, или средно за 25,31 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,90 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сандански с влак

Когато пътувате до Сандански с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Сандански
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Сандански от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Сандански Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
25.3kg
Автобус
27.1kg
Полет
72.28kg
Кола
57.82kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Сандански с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Сандански са 25.3kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Сандански? Като вземете влака между Бургас и Сандански, ще спестите 46.98kg CO2 емисии спрямо полет, 1.8kg спрямо автобус и 32.52kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Сандански?
Билет влак от Бургас до Сандански е 26,12 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,55 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Сандански?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Сандански е 8,55 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Сандански от влак?
Бургас до Сандански е 361,38 km.
Колко време трае влак между Бургас и Сандански?
Бургас до Сандански е средно 12 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 9 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Сандански?
Бургас до Сандански има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Сандански?
Най-ранният влак от Бургас до Сандански тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Сандански?
Последният влак от Бургас до Сандански тръгва на 22:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Сандански?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,55 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Сандански от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Сандански е 10 ч 9 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Сандански?
Да, има директен влак между Бургас и Сандански.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Сандански от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Сандански създава 25.3kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Сандански

Свързани маршрути

Други популярни маршрути