Намерете влак от Бургас до Сандански

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,60лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 35 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:25
Последно отпътуване: 09:50
Разстояние 361km

Евтини билети за влак от Бургас до Сандански на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Бургас до Сандански. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Бургас до Сандански: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Сандански.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Сандански?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Сандански е 19,70 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Сандански могат да бъдат около 12,60 лв..

Влакове от Бургас до Сандански


Тъй като пътуването между Бургас и Сандански е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Бургас - Сандански?

Влаковете до Сандански заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на САНДАНСКИ.

Колко връзки дневно има до Сандански от Бургас с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Сандански с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сандански с влак?

Първият влак до Сандански тръгва в 05:12, докато последният в 09:12. Пътуването продължава средно 11 hours and 16 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Сандански за 10 hours and 37 minutes.