Влак Пазарджик - Сандански цени от 15,32 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Сандански с влак

Пътуването от Пазарджик до Сандански от влак е 112 km и отнема 7 ч 0 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 03:05 ч. и последното на 13:48 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Сандански от влак само за 15,32 лв. или за 15,63 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,32 лв..

Най-ниската цена15,32 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 0 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена15,32 лв.
Най-висока цена15,63 лв.
Първо заминаване03:05 ч.
Последно заминаване13:48 ч.
Разстояние112 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеСандански
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пазарджик до Сандански

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пазарджик до Сандански с Virail

Планирате да пътувате от Пазарджик до Сандански? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Пазарджик до Сандански?

Когато пътувате от Пазарджик до Сандански, можете да очаквате да платите средно около 15,54 лв.. Може да успеете да намерите цени до 15,32 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пазарджик до Сандански, можете да очаквате да платите средно около 15,54 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Пазарджик до Сандански с влак?

При разстояние от 112 km между Пазарджик и Сандански, обикновено отнема 7 ч 0 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 0 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Пазарджик до Сандански, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пазарджик и Сандански ще завършат пътуването в 6 ч 4 мин. Средно ще ви отнеме около 7 ч 0 мин, за да пътувате 112 km между Пазарджик и Сандански.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пазарджик до Сандански?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пазарджик от следните спирки: Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). Пристигайки в Сандански, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sandanski, Bus Station (Сандански, Автогара). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Сандански.

Колко ежедневни пътувания има от Пазарджик до Сандански?

Ще можете да пътувате от Пазарджик до Сандански, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пазарджик до Сандански, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Пазарджик до Сандански всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Сандански

Евтини билети за влак от Пазарджик до Сандански
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Сандански.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Сандански, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Сандански.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Сандански

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Сандански

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Сандански могат да бъдат намерени само за 7,34 лв., ако имате късмет, или средно за 13,71 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,63 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сандански с влак

Когато пътувате до Сандански с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Сандански
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Сандански от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Сандански Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.84kg
Автобус
8.4kg
Полет
22.4kg
Кола
17.92kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Сандански с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Сандански са 7.84kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Сандански? Като вземете влака между Пазарджик и Сандански, ще спестите 14.56kg CO2 емисии спрямо полет, 0.56kg спрямо автобус и 10.08kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Сандански?
Билет влак от Пазарджик до Сандански е 15,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,32 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Сандански?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Сандански е 15,32 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Сандански от влак?
Пазарджик до Сандански е 112 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Сандански?
Пазарджик до Сандански е средно 7 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Сандански?
Пазарджик до Сандански има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Сандански?
Най-ранният влак от Пазарджик до Сандански тръгва на 03:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Сандански?
Последният влак от Пазарджик до Сандански тръгва на 13:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Сандански?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 15,32 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Сандански от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Сандански е 6 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Сандански?
Да, има директен влак между Пазарджик и Сандански.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Сандански от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Сандански създава 7.84kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Сандански

Свързани маршрути

Други популярни маршрути