Намерете влак от Сандански до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 13 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 06:01
Последно отпътуване: 18:23
Разстояние 126km

Най-добрите оферти за вашия влак от Сандански до София на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Сандански до София: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Сандански - София.

Колко е най-евтиният билет за влак от Сандански до София?

Билетите за влак от Сандански до София струват средно 7,93 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,45 лв..

Цена на билет Сандански - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
12,01 лв. Още 12,01 лв.11,85 лв.14,32 лв.12,01 лв.12,01 лв.

Влакове от Сандански до София


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до София и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до София на САНДАНСКИ, който пристига на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Пътуване с влак до София от Сандански: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до София от Сандански, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 59 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 3 hours and 14 minutes. Първият влак тръгва от Сандански в 06:11, докато последният тръгва в 18:11.