Намерете влак от Сливен до Сандански

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,80лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 16 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 01:06
Последно отпътуване: 09:30
Разстояние 280km

С virail са най-евтините билети за влак от Сливен до Сандански

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Сливен до Сандански. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Сливен до Сандански с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Сливен - Сандански.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Сандански?

Билетите за влак от Сливен до Сандански струват средно 11,88 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 10,80 лв..

Влакове от Сливен до Сандански


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Сливен и Сандански, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Сандански?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на САНДАНСКИ.

Колко връзки дневно има до Сандански от Сливен с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Сандански с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Сливен до Сандански с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 9 hours and 21 minutes да стигнете до Сандански с влак, но ще ви отнеме 8 hours and 43 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:03, докато последният тръгва от Сливен в 09:03.