Влак Сливен - Сандански цени от 21,94 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до Сандански с влак

Пътуването от Сливен до Сандански от влак е 280,62 km и отнема 9 ч 25 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 01:24 ч. и последното на 09:54 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Сандански от влак само за 21,94 лв. или за 22,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,94 лв..

Най-ниската цена21,94 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 25 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена21,94 лв.
Най-висока цена22,05 лв.
Първо заминаване01:24 ч.
Последно заминаване09:54 ч.
Разстояние280,62 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеСандански
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Sandanski

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Сандански с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Сливен до Сандански? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Сливен до Сандански?

Средно билетът за влак от Сливен до Сандански ще ви струва 21,99 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 21,94 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 21,99 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Сандански.

Колко дълго е пътуването от Сливен до Сандански с влак?

Пътуването от Сливен до Сандански с влак обикновено отнема 9 ч 25 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 280,62 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 25 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Сливен и Сандански е около 280,62 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 25 мин. Обаче най-бързите маршрути между Сливен и Сандански продължават 8 ч 56 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Сандански?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Те ви свързват със спирки, включително Sandanski, Bus Station (Сандански, Автогара) в Сандански. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в Сандански, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Сливен до Сандански се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Сливен до Сандански, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Сливен до Сандански, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Сливен до Сандански всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 2 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Sandanski

Евтини билети за влак от Сливен до Сандански
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Сандански.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Сандански, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Сандански.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Sandanski

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Сандански

Най-евтините билети за влак Сливен - Сандански могат да бъдат намерени само за 10,86 лв., ако имате късмет, или средно за 20,56 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,91 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сандански с влак

Когато пътувате до Сандански с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Сандански
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Сандански от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Сандански Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.64kg
Автобус
21.05kg
Полет
56.12kg
Кола
44.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Сандански с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Сандански са 19.64kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Сандански? Като вземете влака между Сливен и Сандански, ще спестите 36.48kg CO2 емисии спрямо полет, 1.41kg спрямо автобус и 25.26kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Сандански?
Билет влак от Сливен до Сандански е 21,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,94 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Сандански?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Сандански е 21,94 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Сандански от влак?
Сливен до Сандански е 280,62 km.
Колко време трае влак между Сливен и Сандански?
Сливен до Сандански е средно 9 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 56 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Сандански?
Сливен до Сандански има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Сандански?
Най-ранният влак от Сливен до Сандански тръгва на 01:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Сандански?
Последният влак от Сливен до Сандански тръгва на 09:54 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Сандански?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,94 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Сандански от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Сандански е 8 ч 56 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Сандански?
Да, има директен влак между Сливен и Сандански.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Сандански от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Сандански създава 19.64kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Сандански

Свързани маршрути

Други популярни маршрути