Влак Сливен - Монтана цени от 20,70 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до Монтана с влак

Пътуването от Сливен до Монтана от влак е 265,14 km и отнема 11 ч 34 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 01:18 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Монтана от влак само за 20,70 лв. или за 41,60 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,70 лв..

Най-ниската цена20,70 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 34 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена20,70 лв.
Най-висока цена41,60 лв.
Първо заминаване01:18 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние265,14 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеМонтана
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Сливен до Монтана

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Стигнете от Сливен до Монтана с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сливен до Монтана. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Сливен до Монтана?

Когато пътувате от Сливен до Монтана, можете да очаквате да платите средно около 23,05 лв.. Може да успеете да намерите цени до 20,70 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Сливен до Монтана ще ви струва 23,05 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сливен до Монтана с влак?

Средното време за пътуване е 11 ч 34 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 265,14 km от Сливен до Монтана. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Монтана да отнеме повече от 11 ч 34 мин. За да стигнете по-бързо от Сливен до Монтана, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Сливен и Монтана ще завършат пътуването в 8 ч 31 мин. Средно ще ви отнеме около 11 ч 34 мин, за да пътувате 265,14 km между Сливен и Монтана.

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Монтана?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Пристигайки в Монтана, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Montana(BG). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Монтана.

Колко пътувания от Сливен до Монтана има всеки ден?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Сливен до Монтана. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Сливен, които пътуват директно до Монтана. Има 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Сливен до Монтана

Евтини билети за влак от Сливен до Монтана
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Монтана.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Монтана, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Монтана.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Сливен до Монтана

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Монтана

Най-евтините билети за влак Сливен - Монтана могат да бъдат намерени само за 10,21 лв., ако имате късмет, или средно за 18,03 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Монтана с влак

Когато пътувате до Монтана с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Монтана
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Монтана от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Монтана Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.56kg
Автобус
19.89kg
Полет
53.03kg
Кола
42.42kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Монтана с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Монтана са 18.56kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Монтана? Като вземете влака между Сливен и Монтана, ще спестите 34.47kg CO2 емисии спрямо полет, 1.33kg спрямо автобус и 23.86kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Монтана?
Билет влак от Сливен до Монтана е 23,05 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Монтана?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Монтана е 20,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Монтана от влак?
Сливен до Монтана е 265,14 km.
Колко време трае влак между Сливен и Монтана?
Сливен до Монтана е средно 11 ч 34 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 31 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Монтана?
Сливен до Монтана има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Монтана?
Най-ранният влак от Сливен до Монтана тръгва на 01:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Монтана?
Последният влак от Сливен до Монтана тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Монтана?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Монтана от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Монтана е 8 ч 31 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Монтана?
Да, има директен влак между Сливен и Монтана.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Монтана от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Монтана създава 18.56kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Монтана

Свързани маршрути

Други популярни маршрути