Намерете влак от Сливен до Монтана

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Монтана

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,93лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 33 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 00:50
Последно отпътуване: 16:28
Разстояние 265km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сливен до Монтана

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Сливен до Монтана. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Монтана?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Сливен - Монтана.

Каква е цената на билетите за влак от Сливен до Монтана?

Билетите за влак от Сливен до Монтана струват средно 11,60 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 10,20 лв..

Влакове от Сливен до Монтана


За къси разстояния като тези между Сливен и Монтана, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Монтана?

Влаковете до Монтана могат да заминат от СЛИВЕН и да пристигнат на МОНТАНА.

Пътуване с влак до Монтана от Сливен: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Монтана от Сливен, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Сливен до Монтана и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 11 hours да стигнете до Монтана с влак, но ще ви отнеме 9 hours and 10 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 00:07, докато последният тръгва от Сливен в 16:07.