Влак Пазарджик - Монтана цени от 13,74 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Монтана с влак

Пътуването от Пазарджик до Монтана от влак е 162,51 km и отнема 7 ч 43 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:09 ч. и последното на 19:21 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Монтана от влак само за 13,74 лв. или за 14,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,74 лв..

Най-ниската цена13,74 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 43 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена13,74 лв.
Най-висока цена14,01 лв.
Първо заминаване03:09 ч.
Последно заминаване19:21 ч.
Разстояние162,51 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеМонтана
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пазарджик до Монтана

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Пазарджик до Монтана с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пазарджик до Монтана. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пазарджик до Монтана?

Средно билетът за влак от Пазарджик до Монтана ще ви струва 13,89 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 13,74 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Пазарджик до Монтана ще ви струва 13,89 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Пазарджик до Монтана с влак?

Пътуването между Пазарджик и Монтана с влак е приблизително 162,51 km. Ще ви отнеме около 7 ч 43 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Пазарджик до Монтана, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пазарджик и Монтана ще завършат пътуването в 6 ч 16 мин. Средно ще ви отнеме около 7 ч 43 мин, за да пътувате 162,51 km между Пазарджик и Монтана.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пазарджик до Монтана?

В Пазарджик спирките за заминаване включват Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). Когато пристигнете в Монтана, може да успеете да слезете на спирки като Montana(BG). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пазарджик до Монтана има всеки ден?

Маршрутът от Пазарджик до Монтана се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пазарджик са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пазарджик до Монтана, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 5 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Монтана

Евтини билети за влак от Пазарджик до Монтана
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Монтана.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Монтана, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Монтана.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Монтана

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Монтана

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Монтана могат да бъдат намерени само за 5,95 лв., ако имате късмет, или средно за 11,89 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Монтана с влак

Когато пътувате до Монтана с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Монтана
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Монтана от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Монтана Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.38kg
Автобус
12.19kg
Полет
32.5kg
Кола
26kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Монтана с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Монтана са 11.38kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Монтана? Като вземете влака между Пазарджик и Монтана, ще спестите 21.12kg CO2 емисии спрямо полет, 0.81kg спрямо автобус и 14.62kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Монтана?
Билет влак от Пазарджик до Монтана е 13,89 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,74 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Монтана?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Монтана е 13,74 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Монтана от влак?
Пазарджик до Монтана е 162,51 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Монтана?
Пазарджик до Монтана е средно 7 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 16 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Монтана?
Пазарджик до Монтана има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Монтана?
Най-ранният влак от Пазарджик до Монтана тръгва на 03:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Монтана?
Последният влак от Пазарджик до Монтана тръгва на 19:21 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Монтана?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,74 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Монтана от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Монтана е 6 ч 16 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Монтана?
Да, има директен влак между Пазарджик и Монтана.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Монтана от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Монтана създава 11.38kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Монтана

Свързани маршрути

Други популярни маршрути