Влак Русе - Монтана цени от 18,67 лв.

Започва от
18,67 лв.

Русе до Монтана с влак

Пътуването от Русе до Монтана от влак е 226,67 km и отнема 7 ч 34 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 05:45 ч. и последното на 23:13 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Монтана от влак само за 18,67 лв. или за 20,37 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,67 лв..

Най-ниската цена18,67 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 34 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена18,67 лв.
Най-висока цена20,37 лв.
Първо заминаване05:45 ч.
Последно заминаване23:13 ч.
Разстояние226,67 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеМонтана
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Montana

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Русе до Монтана

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Русе до Монтана? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Русе до Монтана?

Средно билетът за влак от Русе до Монтана ще ви струва 18,86 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 18,67 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Русе до Монтана. Средно обаче ще платите около 18,86 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Русе до Монтана с влак?

Пътуването от Русе до Монтана с влак обикновено отнема 7 ч 34 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 226,67 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 7 ч 34 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Русе и Монтана е около 226,67 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 7 ч 34 мин. Обаче най-бързите маршрути между Русе и Монтана продължават 6 ч 5 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Русе до Монтана?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Русе до Монтана, който обикновено тръгва в 05:45 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:13 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Русе в 05:45 ч., а последният - в 23:13 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Русе до Монтана могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Русе до Монтана?

Ще можете да напуснете Русе, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Монтана. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Русе, или в Монтана, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Русе до Монтана?

Средно има 8 заминаващи ежедневно от Русе до Монтана. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Русе, които пътуват директно до Монтана. Има 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Montana

Евтини билети за влак от Русе до Монтана
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Монтана.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Монтана, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Монтана.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Montana

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Монтана

Най-евтините билети за влак Русе - Монтана могат да бъдат намерени само за 5,30 лв., ако имате късмет, или средно за 15,30 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,68 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Монтана с влак

Когато пътувате до Монтана с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Монтана
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Монтана от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Монтана Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.87kg
Автобус
17kg
Полет
45.33kg
Кола
36.27kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Монтана с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Монтана са 15.87kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Монтана? Като вземете влака между Русе и Монтана, ще спестите 29.46kg CO2 емисии спрямо полет, 1.13kg спрямо автобус и 20.4kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Монтана?
Билет влак от Русе до Монтана е 18,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,67 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Монтана?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Монтана е 18,67 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Монтана от влак?
Русе до Монтана е 226,67 km.
Колко време трае влак между Русе и Монтана?
Русе до Монтана е средно 7 ч 34 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 5 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Монтана?
Русе до Монтана има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Монтана?
Най-ранният влак от Русе до Монтана тръгва на 05:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Монтана?
Последният влак от Русе до Монтана тръгва на 23:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Монтана?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,67 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Монтана?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Монтана. Можете да преминете от Ruse Avtogara (Русе, Автогара) and Russe и можете да стигнете до Montana Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Монтана от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Монтана е 6 ч 5 мин.
Има ли директен влак от Русе към Монтана?
Да, има директен влак между Русе и Монтана.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Монтана от влак?
Пътуването на влак от Русе до Монтана създава 15.87kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Монтана

Свързани маршрути

Други популярни маршрути