Намерете влак от Бургас до Монтана

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Монтана

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,44лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 27 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 22:25
Разстояние 360km

Евтини билети за влак от Бургас до Монтана на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Бургас до Монтана с влак?

За да стигнете до Монтана с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Монтана?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Бургас до Монтана също само за 12,20 лв., докато средната цена е 26,43 лв..

Влакове от Бургас до Монтана


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Бургас до Монтана?

Влаковете до Монтана ще заминат от БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и ще пристигнат на МОНТАНА.

Пътуване с влак до Монтана от Бургас: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Монтана с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Бургас до Монтана с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Монтана тръгва в 07:06, последният е насрочен за 22:06. Средната продължителност на пътуването е 12 hours and 23 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Монтана за 11 hours and 20 minutes.