Намерете влак от Пазарджик до Стара Загора

Започва от
откривам

Пазарджик до Стара Загора с влак

Пътуването от Пазарджик до Стара Загора от влак е 110,7 km и отнема 2 ч. 6 мин.. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 01:38 и последното на 00:33. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Стара Загора от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването 2 ч. 6 мин.
Връзка на ден 8
Първо заминаване 01:38
Последно заминаване 00:33
Разстояние 110,7 km
Заминаване Пазарджик
Пристигане Стара Загора
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пазарджик до Стара Загора

  Sep 26
  Още
  21°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  28°
  Oct 02
  Още
  27°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  16°
  Oct 05
  Още
  17°
  Oct 06
  Още
  14°
  Oct 07
  Още
  18°
  Oct 08
  Още
  20°
  Oct 09
  Още
  22°
  Oct 10
  Още
  24°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
21°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пазарджик до Стара Загора

Планирате да пътувате от Пазарджик до Стара Загора? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Стара Загора?

Най-евтините билети за влак от Пазарджик до Стара Загора струват 10,25лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 11,94лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пазарджик до Стара Загора.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пазарджик до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Стара Загора от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пазарджик до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.1kg
Автобус
7.3kg
Полет
292.3kg
Кола
28.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Стара Загора са 1.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Стара Загора? Като вземете влака между Пазарджик и Стара Загора, ще спестите 291.2kg CO2 емисии спрямо полет, 6.2kg спрямо автобус и 27.1kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Пазарджик и Стара Загора от влак?
Пазарджик до Стара Загора е 110,7 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Стара Загора?
Пазарджик до Стара Загора е средно 3 ч. 14 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 6 мин..
Какви компании работят от Пазарджик до Стара Загора?
Пазарджик до Стара Загора се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Стара Загора?
Пазарджик до Стара Загора има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Стара Загора?
Най-ранният влак от Пазарджик до Стара Загора тръгва на 01:38. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Стара Загора?
Последният влак от Пазарджик до Стара Загора тръгва на 00:33. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Пазарджик до Стара Загора?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Пазарджик, за да отидете до Стара Загора. Можете да преминете от ПАЗАРДЖИК and Pazardzhik и можете да стигнете до СТАРА ЗАГОРА and Stara-zagora.
Колко директни връзки преминават от Пазарджик до Стара Загора?
Има средно 5 от Пазарджик до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Стара Загора е 2 ч. 6 мин..
Има ли директен влак от Пазарджик към Стара Загора?
Да, има директен влак между Пазарджик и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Стара Загора създава 1.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути