Намерете влак от Пазарджик до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 46 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 01:12
Последно отпътуване: 23:12
Разстояние 111km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пазарджик до Стара Загора

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пазарджик до Стара Загора. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Пазарджик до Стара Загора?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пазарджик и Стара Загора.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Стара Загора?

Средната цена на билети за влак от Пазарджик до Стара Загора е 6,55 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пазарджик до Стара Загора могат да бъдат около 3,70 лв..

Влакове от Пазарджик до Стара Загора


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора ще заминат от ПАЗАРДЖИК и ще пристигнат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има до Стара Загора от Пазарджик с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пазарджик до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Пазарджик до Стара Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 2 hours and 34 minutes да стигнете до Стара Загора с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 11 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:11, докато последният тръгва от Пазарджик в 23:11.