Влак Пазарджик - Стара Загора цени от 11,35 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Стара Загора с влак

Пътуването от Пазарджик до Стара Загора от влак е 110,79 km и отнема 3 ч 17 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 00:33 ч. и последното на 23:33 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Стара Загора от влак само за 11,35 лв. или за 11,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,35 лв..

Най-ниската цена11,35 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 17 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена11,35 лв.
Най-висока цена11,41 лв.
Първо заминаване00:33 ч.
Последно заминаване23:33 ч.
Разстояние110,79 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Pazardzhik до Stara Zagora

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Пазарджик до Стара Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пазарджик до Стара Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Стара Загора?

Средно билетът за влак от Пазарджик до Стара Загора ще ви струва 11,37 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 11,35 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пазарджик до Стара Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,37 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Пазарджик до Стара Загора с влак?

Пътуването от Пазарджик до Стара Загора с влак обикновено отнема 3 ч 17 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 110,79 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 17 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Пазарджик и Стара Загора с влак обикновено отнема 3 ч 17 мин, за да се измине разстояние от 110,79 km. Най-краткото пътуване от Пазарджик до Стара Загора ще ви отнеме 2 ч 45 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Стара Загора е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои са спирките по маршрута от Пазарджик до Стара Загора?

В Пазарджик спирките за заминаване включват Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). Когато пристигнете в Стара Загора, може да успеете да слезете на спирки като Stara Zagora AG. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пазарджик до Стара Загора се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пазарджик до Стара Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пазарджик до Стара Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пазарджик до Стара Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pazardzhik до Stara Zagora

Евтини билети за влак от Пазарджик до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pazardzhik до Stara Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 3,84 лв., ако имате късмет, или средно за 10,24 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,90 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.76kg
Автобус
8.31kg
Полет
22.16kg
Кола
17.73kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Стара Загора са 7.76kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Стара Загора? Като вземете влака между Пазарджик и Стара Загора, ще спестите 14.4kg CO2 емисии спрямо полет, 0.55kg спрямо автобус и 9.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Стара Загора?
Билет влак от Пазарджик до Стара Загора е 11,37 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Стара Загора е 11,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Стара Загора от влак?
Пазарджик до Стара Загора е 110,79 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Стара Загора?
Пазарджик до Стара Загора е средно 3 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 45 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Стара Загора?
Пазарджик до Стара Загора има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Стара Загора?
Най-ранният влак от Пазарджик до Стара Загора тръгва на 00:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Стара Загора?
Последният влак от Пазарджик до Стара Загора тръгва на 23:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пазарджик до Стара Загора?
Има средно 5 от Пазарджик до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Стара Загора е 2 ч 45 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Стара Загора?
Да, има директен влак между Пазарджик и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Стара Загора създава 7.76kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути