Влак Пазарджик - Варна цени от 10,02 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Варна с влак

Пътуването от Пазарджик до Варна от влак е 314,17 km и отнема 9 ч 29 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 00:33 ч. и последното на 23:33 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Варна от влак само за 10,02 лв. или за 33,74 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,02 лв..

Най-ниската цена10,02 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 29 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена10,02 лв.
Най-висока цена33,74 лв.
Първо заминаване00:33 ч.
Последно заминаване23:33 ч.
Разстояние314,17 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеВарна
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пазарджик до Варна

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Пазарджик до Варна с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пазарджик до Варна. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Пазарджик до Варна с влак?

Средно билетът за влак от Пазарджик до Варна ще ви струва 22,78 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 10,02 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 22,78 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пазарджик до Варна.

Колко дълго е пътуването от Пазарджик до Варна с влак?

Средното време за пътуване е 9 ч 29 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 314,17 km от Пазарджик до Варна. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пазарджик до Варна да отнеме повече от 9 ч 29 мин. Пътуването между Пазарджик и Варна продължава около 314,17 km и обикновено отнема приблизително 9 ч 29 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 38 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пазарджик до Варна възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пазарджик до Варна с влак?

Ще можете да напуснете Пазарджик, като използвате спирки като Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Те ви свързват със спирки, включително Varna Airport, VAR,Varna Coach Station в Варна. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пазарджик, или в Варна, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пазарджик до Варна има всеки ден?

Средно има 12 заминаващи ежедневно от Пазарджик до Варна. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Пазарджик, които пътуват директно до Варна. Има 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Варна

Евтини билети за влак от Пазарджик до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Варна

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,17 лв. до 20,14 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 94% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Варна

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Варна могат да бъдат намерени само за 13,38 лв., ако имате късмет, или средно за 19,23 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,10 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с влак

Когато пътувате до Варна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Варна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
21.99kg
Автобус
23.56kg
Полет
62.83kg
Кола
50.27kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Варна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Варна са 21.99kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Варна? Като вземете влака между Пазарджик и Варна, ще спестите 40.84kg CO2 емисии спрямо полет, 1.57kg спрямо автобус и 28.28kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Варна?
Билет влак от Пазарджик до Варна е 22,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,02 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Варна е 10,02 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Варна от влак?
Пазарджик до Варна е 314,17 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Варна?
Пазарджик до Варна е средно 9 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 38 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Варна?
Пазарджик до Варна има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Варна?
Най-ранният влак от Пазарджик до Варна тръгва на 00:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Варна?
Последният влак от Пазарджик до Варна тръгва на 23:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,02 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пазарджик до Варна?
Има средно 2 от Пазарджик до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Варна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Варна е 6 ч 38 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Варна?
Да, има директен влак между Пазарджик и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Варна от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Варна създава 21.99kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути