Влак Берлин - Брауншвайг цени от 23,46 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Берлин до Брауншвайг с влак

Пътуването от Берлин до Брауншвайг от влак е 197,98 km и отнема 1 ч 57 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 00:22 ч. и последното на 06:45 ч.. Възможно е да пътувате от Берлин до Брауншвайг от влак само за 23,46 лв. или за 84,12 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,46 лв..

Най-ниската цена23,46 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 57 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена23,46 лв.
Най-висока цена84,12 лв.
Първо заминаване00:22 ч.
Последно заминаване06:45 ч.
Разстояние197,98 km
ЗаминаванеБерлин
ПристиганеБрауншвайг
ПревозвачиDB - InterCity Express (ICE), DB - RegionalbahnОще

Влак Билети от Берлин до Брауншвайг

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Берлин до Брауншвайг

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Берлин до Брауншвайг. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Берлин до Брауншвайг?

Цените на билетите за влак от Берлин до Брауншвайг варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Берлин до Брауншвайг ще струват 23,46 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 44,42 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Берлин до Брауншвайг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Берлин до Брауншвайг варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 44,42 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Берлин до Брауншвайг с влак?

Средното време за пътуване е 1 ч 57 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 197,98 km от Берлин до Брауншвайг. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Берлин до Брауншвайг да отнеме повече от 1 ч 57 мин. Разстоянието между Берлин и Брауншвайг е около 197,98 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 57 мин. Обаче най-бързите маршрути между Берлин и Брауншвайг продължават 1 ч 25 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от Берлин до Брауншвайг?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Берлин от следните спирки: Berlin Hbf (tief),Berlin, Alexanderplatz,Berlin - Spandau,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Friedrichstraße,Berlin, ZOB,Berlin, Ostbahnhof,Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Ostkreuz station. Пристигайки в Брауншвайг, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Braunschweig-Gliesm.,Braunschweig Hbf ZOB,Benzstraße, Braunschweig. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Брауншвайг.

Колко пътувания от Берлин до Брауншвайг се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Берлин до Брауншвайг може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Берлин до Брауншвайг. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Берлин до Брауншвайг варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Берлин до Брауншвайг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Берлин до Брауншвайг

Евтини билети за влак от Берлин до Брауншвайг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Берлин до Брауншвайг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Берлин до Брауншвайг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Берлин до Брауншвайг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Берлин до Брауншвайг

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 20,61 лв. до 75,49 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 73% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Берлин до Брауншвайг

Най-евтините билети за влак Берлин - Брауншвайг могат да бъдат намерени само за 33,52 лв., ако имате късмет, или средно за 54,00 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 73,81 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Брауншвайг с влак

Когато пътувате до Брауншвайг с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Regionalbahn е вид влакова услуга в Германия, която работи по регионални маршрути, свързвайки по-малки градове с по-големи. Тези влакове обикновено са по-бавни от междуградските влакове, но правят повече спирки и са по-достъпни. Влаковете Regionalbahn се управляват от различни компании, включително Deutsche Bahn, и предлагат еднодневни и многодневни билети. Влаковете често се използват от пътуващи до работното място и туристи, които искат да разгледат провинцията и по-малките градове.

Типове билети и съоръжения от Берлин до Брауншвайг

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Берлин до Брауншвайг.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
Услуги на борда DB - InterCity Express (ICE), DB - Regionalbahn and Enno от Берлин до Брауншвайг
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Берлин до Брауншвайг от train.
съоръжения DB - InterCity Express (ICE) DB - Regionalbahn Enno Ostdeutsche Eisenbahn
quiet_zone Тиха зона check check check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
luggage Багаж check check cross cross
accessibility Достъпност check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check
air_con Климатик check check check check
bicycle Велосипед check check check check
sleeper_couchette спално място check check check check

Берлин до Брауншвайг Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.86kg
Автобус
14.85kg
Полет
39.6kg
Кола
31.68kg
Какви са емисиите на CO2 за Берлин до Брауншвайг с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Берлин и Брауншвайг са 13.86kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Берлин и Брауншвайг? Като вземете влака между Берлин и Брауншвайг, ще спестите 25.74kg CO2 емисии спрямо полет, 0.99kg спрямо автобус и 17.82kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Берлин до Брауншвайг?
Билет влак от Берлин до Брауншвайг е 44,42 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,46 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Берлин до Брауншвайг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Берлин до Брауншвайг е 23,46 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Берлин и Брауншвайг от влак?
Берлин до Брауншвайг е 197,98 km.
Колко време трае влак между Берлин и Брауншвайг?
Берлин до Брауншвайг е средно 1 ч 57 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 25 мин.
Какви компании работят от Берлин до Брауншвайг?
Берлин до Брауншвайг се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail DB - InterCity Express (ICE), DB - Regionalbahn, Enno and Ostdeutsche Eisenbahn предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Берлин до Брауншвайг?
Берлин до Брауншвайг има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Берлин до Брауншвайг?
Най-ранният влак от Берлин до Брауншвайг тръгва на 00:22 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Берлин до Брауншвайг?
Последният влак от Берлин до Брауншвайг тръгва на 06:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Берлин до Брауншвайг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,46 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Берлин до Брауншвайг?
Има средно 3 от Берлин до Брауншвайг.
Кое е най-бързото време за пътуване между Берлин до Брауншвайг от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Берлин и Брауншвайг е 1 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Берлин към Брауншвайг?
Да, има директен влак между Берлин и Брауншвайг.
Какви са емисиите на CO2 за Берлин до Брауншвайг от влак?
Пътуването на влак от Берлин до Брауншвайг създава 13.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от Берлин

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Берлин

Международни маршрути от Берлин и близките райони

Други дестинации от Берлин

Основни маршрути до Брауншвайг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути